Елена Кучкова удари Любо Ников там, където много боли!

Елена Кучкова удари Любо Ников там, където много боли!
5 (100%) 3 votes

Елена Кучкова започна отмъщението си спрямо Любомир Ников, но някои ходове са наистина много жестоки!

Елена Кучкова още е бясна на Любо Ников

Елена Кучкова още е бясна на Любо Ников

След като плеймейтката публично се възмути от неспазената дума на политика, който я заряза без много обяснения, красавицата реши да си отмъсти. Тя започнала тиха война срещу Любо, в която целяла да го изкара най-черния пред познатите и приятелите си, научи Kliuki.bg.

Последният хит, който ѝ хрумнал, бил да го удари по мъжкото достойство. Елена Кучкова разправяла навсякъде, че Бентлито не бил никак добър в леглото и че понякога ѝ се налагало открито да се преструва. Разбира се, думите ѝ не звучат чак толкова достоверно, защото тя беше с Ников около 2 години, в които твърдеше, че той е невероятен във всичко.

Елена Кучкова загатна за влошените си отношения с Любомир Ников преди 2 седмици, когато публикува във Фейсбук картинка с надпис за неспазената дума и как мъж, който не изпълнявал обещанията си, не бил мъж. Веднага стана ясно, че има предвид политика, който развали годежа си с нея по доста светкавичен начин.

Според някои слухове обаче Любо Ников не е развалил доброволно годежа си с Ели, а е бил заставен от дъщеря си, която ненавиждала Мис Плеймейт 2014. Говори се, че политикът е бил в много обтегнати отношения с Йоанна, тъй като младата жена не понасяла да вижда баща си с годеница на нейната възраст.

Други пък отдават раздялата на изневяра. Има слухове, че Кучкова е слагала рога на Бентлито и накрая той я е хванал. Това обаче не изглежда много логично, тъй като в такъв случай плеймейтката нямаше да го обвинява за разпада на годежа им, а щеше да обвинява себе си.

Явно възрастовата разлика в този случай си каза думата. Елена Кучкова няма как да не иска деца, след като още няма дори 30 г. От своя страна обаче Ников надали би искал отново да сменя памперси и това е твърде възможна причина за избора му да се оттегли от връзката.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар