Сензационно разкритие: Ето защо Мария Илиева още не е омъжена!

Сензационно разкритие: Ето защо Мария Илиева още не е омъжена!
5 (100%) 2 votes

Мария Илиева всъщност не искала брак, за което си имало причина!

Няма изгледи скоро Мария Илиева да се омъжи

Няма изгледи скоро Мария Илиева да се омъжи

Въпреки че чукна 38 г. през декември, Мария Илиева не бърза да става госпожа. Оказва се обаче, че си има причина за това. Читателка на Kliuki.bg твърди, че певицата пазела в тайна връзка с жена и всъщност не си падала толкова по мъжете. Това била любовницата на покойния Лука Бекяров, която спонсорирала кариерата на поп дивата. Двете имали любовна афера от много дълго време.

За да поддържа имиджа си на желана от всички мъже красавица, Мария Илиева целенасочено пускала слухове, че има нещо с този или онзи, но всъщност обичала жена. Нашата читателка твърди още, че е виждала и двете по столичните заведения, като съвсем ясно си личало, че са двойка.

Това обаче не е първият път, в който Мария Илиева се обсъжда на тази тема. По време на първия X Factor, в който певицата беше жури, тя целуна страстно с език една от участничките – Стела, на която беше ментор. Тогава се говореше, че Стела е стигнала толкова далеч в предаването именно заради любовни отношения с Мария, понеже вокалните ѝ данни бяха доста критикувани от специалистите.

Приятелството на изпълнителката на „Нищо“ с Люси Дяковска също бие на очи. Втората я покани за гост по време на Къщата на съдиите в X Factor. Не се знае дали обаче в миналото си двете певици са имали нещо повече помежду си или не.

Въпреки че никак не бърза да се омъжва, а и може би няма никакво желание за това, Мария Илиева наскоро призна в ефир, че вече иска да има дете. Предполага се, че това дете трябва да дойде от рапъра Наско Колев, но не е сигурно.

В крайна сметка, какъвто и да е точно личният живот на Мария Илиева, който тя пази упорито в тайна, певицата си остава една от най-желаните и харесвани жени у нас.

Ето какво сподели нашата читателка:

Maria-Ilieva-komentar

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар