Най-голямата грешка на Слави е, че не послуша Борис

Най-голямата грешка на Слави е, че не послуша Борис
3.7 (73.33%) 3 votes

Слави Трифонов е бил предупреден от Борис Солтарийски, но не го е послушал!

Слави Трифонов не послуша Борис Солтарийски и си изпати

Слави Трифонов не послуша Борис Солтарийски и си изпати

Грешката, за която Дългия може би няма никога да си прости, е свързана с певеца от шоуто му Борис. Когато отнел Мартина Огнянова от Борко, Слави Трифонов получил предупреждение. То било свързано с балерината и нейната същност. Солтарийски казал на шефа си директно в очите, че тази жена не е за сериозна връзка и ще бере много ядове с нея, научи Kliuki.bg.

Според слуховете, обикалящи светските среди, Мартина е кръшнала на няколко пъти на Борис, но той не я напуснал, защото не гледал сериозно на тази връзка. Затова и не се обидил, когато Слави Трифонов му е взел под носа, тъй като певецът знаел, че тази красавица няма да го направи щастлив.

Продължението е добре известно. Преди 2 години балерината направи за смях Слави Трифонов, като не само му изневери и го напусна заради друг, но и забременя от другия. В този миг Дългия вече е узнал, че е трябвало да послуша Борис Солтарийски, но уви.

Самият Борко обаче се оказа печелившият от цялата тази ситуация, защото след това се ожени за двойно по-красива жена в лицето на Аделина Димитрова, от която си има дъщеричка. За разлика от Мартина, Ади е била точно жена за брак и семейство, твърди и до днес Борис Солтарийски.

„Преди бях чувал за щастието, знаех, че го има, но не съзнавах какво представлява, докато не срещнах Аделина. Тя ми отвори широко портите на земния рай. Искам вечно да съм с нея.“ – разправял пред колеги и приятели Борис.

Що се отнася до Слави Трифонов, и досега той така и не успява да превъзмогне успешно разочарованието от Мартина Огнянова. През леглото му след това минаха много жени, но Дългия не видя в нито една от тях потенциална дама на сърцето си. Затова все още е ерген, въпреки че скоро ще закове 50 г.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар