Нечувана наглост: Виж какво разкри Асен Блатечки за Диляна в интервюто си! (шок подробности)

Нечувана наглост: Виж какво разкри Асен Блатечки за Диляна в интервюто си! (шок подробности)
5 (100%) 3 votes

Асен Блатечки срам няма и го доказа за пореден път!

Безспорно талантлив, безспорно чаровен и харизматичен, но… адски безсрамен по отношение на жената, която го дари със сина му Борил – Диляна Попова.

Такъв се оказа актьорът Асен Блатечки, който в едно от последните си интервюта за столично списание, заяви без окото му да мигне, че не съжалява за нищо, което е причинил на жените си.

Асен Блатечки

Асен Блатечки дори не чувствал вина за това, което причини на Диляна Попова и жена си

„Не съжалявам за нищо в личния живот, за нищо, което съм направил. Живея така, както аз намирам за правилно и както аз реша, че е редно. Свободата е най-ценното за мен и дори да не съм прав, никой няма да ми диктува какво да правя, докато съм жив“, изстреля Асен Блатечки, а думите му буквално вдървиха близките на Диляна Попова.

Познати и приятели на красивата манекенка са в потрес и недоумяват как е възможно Асен Блатечки да няма очи поне да признае, че е постъпил нередно и поема вината си. Та той омая Диляна Попова, а след това я заряза бременна, дори още преди Борил да се появи на света.

„Не може да се постъпва така, както направи Асен Блатечки. Какъвто и да е, който и да е – как си позволява да гони една жена, да я омагьосва със сладки приказки, а накрая да й надуе корема и да й каже „Адиос“?! Добре, върнал се е при жена си Катерина Горанова, но ако трябва да сме честни, той не е достоен и за нея. И двете му жени са много повече стока и по-читави като хора“, възмущават се близки до Диляна Попова източници.

Единственото, което според тях би могло да бъде в плюс за Асен Блатечки, е фактът, че е отличен и грижовен баща. Той обожава дъщеря си Катя и сина си Борил, като се старае да не им липсва нищо, както във финансов, така и в чисто духовен акпект.

„Добър баща, но отвратителен, направо отчайващ съпруг и мъж. Това си е Асен и едва ли някога ще престане да търчи по фусти и да кара жените, които го обичат, да страдат“, убедени са хора от театралните среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар