Сърцето на Максим Стависки се скова: Той чу най-тежките думи в живота си!

Сърцето на Максим Стависки се скова: Той чу най-тежките думи в живота си!
5 (100%) 4 votes

Максим Стависки е съсипан, миналото му го застигна и в родината Русия!

Максим Стависки цял живот ще плаща за стореното

Максим Стависки цял живот ще плаща за стореното

Животът на Максим Стависки се сгромоляса само за миг, след като получи жесток удар. Руснакът не може да избяга от случилото се в България и това явно ще го преследва вечно. Сега обаче става още по-страшно, защото синът му Даниел вече разбира всичко за случващото се около него. Именно 5-годишното момченце сразило баща си с най-тежкия въпрос, научи Kliuki.bg.

Максим Стависки избягва да посещава България и почти не идва тук, но Албена Денкова много държала детето им да знае български език и да познава нашата култура. Затова тя често го водела в България за по няколко дни. Това обаче се оказало фатално за баща му, тъй като детето разбрало истината за него и престъплението, което е сторил. То узнало, че неговият татко не е харесван от българите.

„Ти убиец ли си, тате?“ – тези думи оставили Максим Стависки като застрелян. Той опитал да обясни на Даниел, че е било нещастен случай, но малкото дете едва ли го е разбрало както трябва.

Междувременно, отношенията на руснака с жена му също не са цветущи. Говори се, че тя се връщала така често в България заради нуждата да се отдалечи от съпруга си. Въпреки че остана с него след убийството, което той стори, Албена Денкова така и не превъзмогнала случилото се. Сега, когато детето им започнало да расте и разбира повече, тя се замисляла дали си струва да бъде с мъж, когото в родината ѝ считат за убиец, но той ще остане вечно баща на сина ѝ и тя няма как да промени това.

Припомняме, че преди години Максим Стависки отне живота на младежа Петър Петров и направи завинаги инвалид Мануела Горсова, след като се качи пиян зад волана. Оттогава той е заклеймяван от всички в България като убиец и престъпник.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар