Митко Пайнера се закани на Райна! (Виж какво й е замислил, тя е в шок)

Митко Пайнера се закани на Райна! (Виж какво й е замислил, тя е в шок)
5 (100%) 4 votes

Райна здравата ще настъпи котето

Поп фолк дивата Райна буквално е абдикирала от участия и пеене и нейния шеф Митко Пайнера я е взел на мушка. Певицата отказвала да ходи да пее по заведенията, които й посочвал нейния шеф Митко Пайнера.От известно време опърничавата македонка доста лазила по нервите на боса на димитровградската музикална компания и той сериозно й е вдигнал мерника.

И само с това не се изчерпвало упорството й. Райна не се захващала да прави и нови парчета, с което също провоктирала феновете си постепенно да я забравят, пише HotArena.Бившото гадже на Коцето все по-често заминавала на дълги почивки в екзотични дестинации, като упорито отказвала да се труди и все по-малко слушала началника си.

„Не може така. Нещо й стана, особено след като Коцето така жестоко се изгаври с нея в социалната мрежа за любимия й котарак. Не й върви в личния й живот, но ако продължава с този инат, може да си изгуби и работата”, одумали я зад гърба нейните колежки.След като бе дълго време на екскурзия във Филипините, вместо да се стресне от думите на инж. Митко Димитров, чепатата Райна отпрашила за Италия.

Певицата харчела готови пари, които спестила от предишните си участия и звездна слава, и почти не се сещала да се захване на работа. се знае още колко дълго Митко Пайнера ще търпи своеволията й, защото той сериозно се замислял да отстрани от фирмата си родената в Сандански певица.

Райна харчела с лека ръка спестеното, но може да дойде време да работи за жълти стотинки, тревожат се близките й. Десет хиляди лева се изръсила за екскурзията й във Филипините. Тя била в компанията на богатата си приятелка Велина Узунова и двете много се глезили и угаждали с различни прищевки.

Райна влудява Митко Пайнера

Райна влудява Митко Пайнера

Пилето на поп фолка безразсъдно гледала на нещата. За разлика от дружката си нямала богато семейство. Освен това хонорара й от участия не бил скъпа, Райна взимала по две, две и половина хиляди лева, разкрива справката. А и почти не пеела. Няма ли чичко паричко, за какъвто отричала певицата, вероятността скоро да има финансови проблеми е голяма. Пък и ако Митко Пайнера си изпълни заканата, тъмните облаци над Райна наистина са застрашителни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар