Калоян на Тервел Пулев не успя да запази тайната му!

Калоян на Тервел Пулев не успя да запази тайната му!
5 (100%) 4 votes

Тервел Пулев и Диана Ненова за първи път са заедно на празника

Спортното семейство на Тервел Пулев и Диана Ненова за първи път на 3 март са в България, заедно. В студиото на Нова телевизия звездното семейство бе с порасналия си син Калоян.

Именно момчето издаде как ще се казва неговия брат. И сега известния боксьор няма да скърши семейната традиция и ще кръсти и втория си наследник на български владетел.Бебето на Тервел и Диана ще се казва Аспарух и ще носи името на хана, основал българската държава, пише Блиц.

Двойката отдавна искаше техния син да не е сам и да си има брат или сестриче, и желанието им е на път да се сбъдне. Тервел Пулев винаги е цитирал думите на баща си, който казвал, че „братята и сестрите са тези, които ще ти останат верните приятели да край и на които винаги ще можеш да разчиташ за всичко”.

Въпреки клюките, че двойката се раздели заради „хавлиената афера” с певицата Лияна в Къщата на ВИП Брадър, това не се случи.А „залитането” на спортиста още повече заздравило семейството им.Двамата са разделят единствено заради служебните си ангажименти. Преди да забременее, една от най-известните ни волейболистки играеше в румънския тим „Динамо” –Букурещ, а мъжа й и сина й бяха в България.

„Не е казано, че като живееш с някой под един покрив и спиш в едно легло, значи си заедно и не гледаш в различни посоки”,философства Диана.Двамата са категорични, че единствено любовта ги държи заедно.

Тервел Пулев и Диана разкриха истината

Тервел Пулев и Диана разкриха истината

„Ние се обичаме. Когато не сме заедно, непрекъснато се търсим по телефона. Когато другия ни липства, казваме си го. Не казвам, че не се ревнуваме, но държим на мнението на другия”, обяснява разковничето на това, което ги обединява, Тервел Пуле

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар