Браво! Тя отказа на Асен Блатечки, Калин Врачански и още един куп желани мъже

Браво! Тя отказа на Асен Блатечки, Калин Врачански и още един куп желани мъже
4.5 (90%) 4 votes

Асен Блатечки е имал всяка, която си е поискал, но не и една негова колежка!

Десислава Бакърджиева впечатлява с красотата си Асен Блатечки и всички мъже, но тя оставя вярна на своята същност!

Десислава Бакърджиева впечатлява с красотата си Асен Блатечки и всички мъже, но тя остава вярна на своята същност!

Една от нашумялата вълна красавици в родното ни кино има основания за гордост. Тя е устояла пред чара на много красавци. Става въпрос за актрисата Десислава Бакърджиева.

Когато преди 6 години червенокосата хубавица, която нерядко се появява и като блондинка, започва работа в „Стъклен дом„, почти всичките ѝ колеги се надпреварват да я впечатлят и я ухажват усилено. Сред тях са били имена като Асен Блатечки, Калин Врачански и Юлиан Вергов, но Деси не се впечатлила от нито един от тях. Тя не се поддала на нито един флирт, което изненадало всички.

Самата Десислава Бакърджиева се определя като жена, която не си пада по флиртуванията и мимолетните връзки, а точно такива се заформят на снимачната площадка. Заради тази своя позиция тя се считала за една от най-скучните дами от актьорската гилдия. Но характерът ѝ бил такъв, че трябвало да опознае мъжа, преди да му позволи да влезе в живота ѝ, още по-малко пък в леглото ѝ.

„Около мен рядко се шуми, защото не давам поводи за това. Гледам да си изпълнявам професионалните ангажименти и да си гледам детето. Друго не ме интересува. Сигурно съм скучна, особено за човек с тази професия, но за мен е много по-велико да бъдеш стойностен човек, отколкото вечен купонджия.“ – казва за себе си Деси.

Интересното е, че Асен Блатечки е бил впечатлен от нея дори повече, отколкото от Диляна Попова, към която се насочил едва след като не успял при Десислава Бакърджиева.

Въпреки че е на 37 г. и отдавна е част от актьорската гилдия, големият пробив на Деси дойде именно със „Стъклен дом“, където тя играеше секретарката Нели. Впоследствие се прочу и с участие в друг хитов сериал – „Фамилията“, припомняме от Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар