Пълен обрат: Наско Стоев в шок, Джена разваля годежа! (истината ще ви втрещи – подробности)

Пълен обрат: Наско Стоев в шок, Джена разваля годежа! (истината ще ви втрещи – подробности)
4.7 (93.33%) 6 votes

Джена е на път да развали годежа си с Наско Стоев, причината обаче е абсурдна!

След толкова сълзливи и сладникави обяснения в любов, целувки и сърчица пред цяла България, нещата между Джена и Наско Стоев са на път да се разсъхнат. Това разкриха изненадващо близки до обкръжението на певицата, която напоследък не приличала на себе си – била подивяла от ярост.

Причината е абсурдна, но и такава, която Джена не може да отхвърли с лека ръка. А именно шефа си Митко Пайнера, който е на път да я постави на колене. През последните месеци Митко Димитров давал на Джена едва няколко участия на месец, които рядко надхвърляли три на брой.

Джена

Пред Джена се очертава наистина труден избор

Пайнерката песнеела, но шефът й си знаел своето, защото бил обзет от дива ревност заради годежа й с Атанас Стоев, разказват хора от музикалната компания.

Припомняме, че преди да се хване с младия музикант от Канарите, Джена имаше връзка с Митко Димитров, който беше наистина влюбен в нея. Той дори я гласеше за Певица на годината и вдигна тарифата й по нощните клубове на цели 6000 лева – нещо, за което преди това Джена не можеше и да си мечтае.

„Сега обаче, като я гледа как се „фраска“ с Наско Стоев, Митко побесня. Той още има чувства към Джена и е силно наранен, затова и си го връща по този начин, като я цака откъм участия и следователно откъм пари“, коментират запознати.

А колежки на Джена все по-упорито шушукат, че в скоро време може да й се наложи да избира между годеника и работодателя си като шансовете определено не са на страната на Наско Стоев.

„Помислете хубаво! Кой е богатият сега – Джена или Наско? Разбира се, че тя и дори издържа годеника си, да си го кажем честно. Така че ако трябва да се прости с приходите си, Джена няма да има какво да прави, ще остане на дъното. Много по-вероятно е да мисли трезво и да избере бъдещето си пред любовта. Затова и самият Наско е като ударен с мокър парцал напоследък, защото се страхува, че ще го напусне“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Пълен обрат: Наско Стоев в шок, Джена разваля годежа! (истината ще ви втрещи – подробности)”

  1. Кристина

    мар. 09. 2016

    Нека пайнера остави джена и наско на мира. Да бъдат щастливи заедно.

Добавете коментар