Ася избесня от ревност: Криско заведе в Бали друга! (Виж коя е новата му)

Ася избесня от ревност: Криско заведе в Бали друга! (Виж коя е новата му)
4.7 (93.33%) 6 votes

Ася е бясна на Криско

Криско замина на скъпарска ваканция, но не взе гаджето си Ася Капчикова със себе си. Моделката беснее от ревност и не може място да си намери от безпокойство. Причината е евентуалната изневяра на рапъра, защото певеца не е сам на екзотичната си почивка. Той е в компания на знойна красавица, по която много мъже лелеят мокри мераци. На екзотичния остров Бали Криско е в компанията на Велина Узунова.

Преди година моделката и рап сензацията бяха спрягани за гаджета. Двамата обаче категорично отричаха да са в интимни отношения, като твърдяха, че са само приятели. Така и не излезе наяве истината за техните отношения, но сега нещата вероятно са по-дълбоки и това, което се вижда наистина прилича на любов. Защото Криско и Велина са на почивка в красивата Индонезия именно като двойка За това свидетелстват и снимките, направени от омъжена двойка с дете, която придружава звездите, пише HotArena.

Вероятно им е омръзнало да се крият, защото двамата са разрешили фотографиите да бъдат качени и пуснати по социалната мрежа.На снимките Криско и Велина позират спокойно и изобщо не се притесняват от приказките, че са спрягани за любовници.

Те обаче нямат общи снимки на личните си страници във Фейсбук. И така с нищо не показват, че си гугукат на остров Бали.Снимките, които са качили от компанията на Криско и Велина в социалните мрежи, напълно втрещили Ася Капчикова. Манекенката избесняла от ярост и злоба, твърдят нейни близки.

Ася Капчикова се спрягаше за новата сериозна приятелка на палавия Криско. Дори се пусна слух, че двамата вече живеят под един покрив, като бившия съдия на Х фактор дори имал много сериозни намерения към нея.

Тези снимки на Криско на остров с Велина, взривиха Ася

Тези снимки на Криско на остров с Велина, взривиха Ася

След това дойде мълвата, че Слави Трифонов я забърсал и тя му станала поредната любовница.

Криско заряза Ася и замина с друга на почивка

Криско заряза Ася и замина с друга на почивка

Дали наистина има подобно нещо с Дългия и отношенията й с певеца вече са в нафталина, тепърва има да се разбира. На този етап обаче Криско е в компанията на красивата Велина Узунова, а на Ася й остава само да беснее и ближе любовни рани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ася избесня от ревност: Криско заведе в Бали друга! (Виж коя е новата му)”

  1. сэьх

    мар. 04. 2016

    Доста по-хубава е от тая ася крокодил номер2.

Добавете коментар