Радина Кърджилова стори немислимото, няма да повярвате с кого се сдуши

Радина Кърджилова стори немислимото, няма да повярвате с кого се сдуши
5 (100%) 3 votes

Радина Кърджилова абсолютно е обсебена от своята бременност, а под влиянието на хормоните извършва действия, които остават неразбираеми за околните.

Освен че стриктно изпълнява заръките на Деян Донков и почти се е превърнала в затворник, Радина Кърджилова е успяла да се сприятели с бившата му Анастасия Ингилизова, от която актьорът има 10-годишен син. Покрай очакването на втората рожба на секссимвола на Народния театър, бившата и настоящата му жена са почти неразделни, научи kliuki.bg.

Анастасия Ингилизова

Анастасия Ингилизова

И двете актриси се подвизават в трупата на Военния театър. Бременната Радина все още посещава работното си място и именно там се среща с бившата на Деян. Двете смайват всички с отношенията си, които не са присъщи на повечето баджаначки. Радина и Анастасия се държат като стари приятели, които не ги свързва общ мъж, а нещо много повече.

По-възрастната и раждала два пъти Ингилизова е като майка-орлица, която засипва със съвети Радина Кърджилова, която ще става майка за първи път. Анастасия истински се радвала, че Донков отново ще става баща и пак е открил любовта. Доскоро той се луташе в безразборни връзки и всички бяха загубили надежда, че ще се задоми и ще кротне.

Инигилизова отдавна е щастливо влюбена и желае всичко най-добро на открилия отново щастието Деян. От връзката му с Радина има и друг доволен – синът му Деян-младши. На малкия му омръзнало баща му само да го запознава с нови и нови жени. Той се разбира повече от добре с Кърджилова и няма търпение да стане батко, пише hotarena.net.

Освен Ингилизова, семейството на Радина също подкрепя връзката ѝ с Донков, която първоначално изглеждаше като еднодневка, гарнирана с пикантни и бурни скандали. Всичко обаче се промени, щом научиха вестта, че ще стават родители. Анастасия била една от първите, които узнали щастливата новина. Днес родителите на Радина Кърджилова виждат промяната в Деян и са категорични, че той ще е добър и грижовен баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар