Урок по лошо поведение в „Черешката на тортата“

Урок по лошо поведение в „Черешката на тортата“
4.8 (95%) 4 votes

„Черешката на тортата“: Урок по лошо поведение от Алекс и компания. В предаването за готвене и кулинарни изненади на звездни личности, звезди силно казано, но поне са популярни лица през изминалия сезон, тази седмица имаше много за готвене и ядене, но и за превъзпитание.

Ася, Алекс, Велислава, Косьо Марков и Краси Аврамов споделиха всяка вечер своите предложения за една перфектна вечеря. Мис Плеймейт и настояща любима на певеца Криско ни изненада с добри кулинарни заложби и умения в кухнята, Александрина Макенджиева пък предложи питателна и калорична вечеря, Косьо Марков се подготви с мексиканска кухня и уютен дом. Най-силно беше оценена вечерята на Човекът Глас – Краси Аврамов, който приготви български традиционни гозби. Всичко би било прилично, ако не бе дошла последната вечер, именно вчера участниците доста се изложиха пред камерите и след това дори те самите едва ли биха се харесали, ако се погледнат отстрани.

Кулинарно предаване "Черешката на тортата"

Кулинарно предаване „Черешката на тортата“

Последната участничка беше в петък вечер – Велислава Каймаканова, по професия фотограф и бижутер, стилна и възпитана жена, с много артистичен нрав и дом. По лични причини, предвид здравословните проблеми на детето си, тя готви без глутен от около година. Това, разбира се, не я задължава така да посрещне и своите гости в предаването, но тя бе избрала да им представи какво представлява едно безглутеново хрнене.

Един труден гост и един голям критик е тази дама

Един труден гост и един голям критик е тази дама

Въпрос на личен избор, а голяма част от участниците се отнесоха меко казано неуважително, те не оцениха нито гостоприемството, нито усилията и часовете готвене на колежката си. Всеки има сигурно своя собствен вкус, но добрият тон и елементарното възпитание предполага да не се ползват реплики от типа – Махни го, това не става; Никога в живота си няма да опитам такова; Отвратително е,  и много други подобни, изразени предимно от най-малко доказалите се сред публиката Алекс и Ася. В края на вечерта домакинята беше огорчена, а гостите смутени от самите себе си и липсата си на такт. Отстрани погледнато отвратително беше единствено държанието на някои невъзпитани гости на вечерята на фотографката, забеляза Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

13 коментара по “Урок по лошо поведение в „Черешката на тортата“”

 1. боби

  мар. 05. 2016

  Къв критик е таз дебела торба. Селянката не е видяла и не яде друго освен месо и картофи. Къде ти е виждало сиромашкото трюфели и козе сирене. Поне да мълчи и да попива как се живее стилно. Но нали си е простовата, какво да чакаш. Асята и тя, световнонеизвестна , кво ти разбира от финес , много скоро никой няма да си спомня коя е таз случайна еднодневка.

 2. kane

  мар. 05. 2016

  Искрено съжелявам Александрина!Една злобна,завистлива и комплексирана жена.Жалко за нея!

 3. Таня

  мар. 06. 2016

  Искрено възмутена съм от поведението на тази певачка. Абсолютно простовата, треперех от яд на гримасите й на недоволство… Браво на Каймаканова, че се въздържаше през цялото време да не метне чиния по главата на същата тази дебелюшка и на другата кикиморка. Аз не бих ги изтраяла!

 4. ковачева

  мар. 06. 2016

  Тази новоизлюпена певачка e просто срам не само за себе си,но и за тези,които я толерират.Така си е повярвала,че…Вместо да се засрами от дебелашкото си поведение и липса на възпитание тя натрапва арогантността и комплексарщината си.Как може да се държиш като олигофрен в дом от който лъха възпитание и аристократизъм.Пълен провал е тази измислена „Съни“.

 5. Dimitrova

  мар. 06. 2016

  Александрина Макенджиева – изглежда като свиня, храни се като свиня, говори като свиня, обноски има като свиня, комуникира като свиня. Представи се с меню, което готвят други хора, а не нейното, защото нейните ПРЪЖКИ няма как да осигурят ДЕСЕТКИ в това предаване. Тоест излъга другите участници и не представи нейния свинарник и нейната помия. Манипулира участниците в предаването, но всъщност театъра й продължи до петия ден, когато ИСТИНАТА излезе наяве. Но нас зрителите не може да манипулира. И в нашите очи доказа тезата, че простакът си остава простак – независимо, че посети домовете на интелигентни хора като Константин Марков и Велислава Каймаканова, и че присъства на вечеря организирана от Красимир Аврамов, тази „свиня“ не успя да се поучи от примера им като комуникация, възпитание или отношение, и продължи в своя стил на „днешния Бай Ганьо“.

 6. Dimitrova

  мар. 06. 2016

  Е, да ни е честита новата простотия на България, която ни натрапват в телевизионното пространство – Александрина Макенджиева. Да ни е честита „НОВАТА ПРЪЖКА НА БЪЛГАРИЯ“. Нямахме такъв идиотизъм, но доживяхме и това за съжаление.

 7. Dimitrova

  мар. 06. 2016

  Какво мога да кажа за Александрина Макенджиева – простовата, посредствена, невъзпитана, нетолерантна, нежелаеща да се учи от опита на другите, нежелаеща въобще да се учи на нови кулинарни традиции или стилове на готвене, жената която няма интерес да развива своите кулинарни умения, които започват и свършват с пръжките. Но е доказано, че простакът си остава простак, където и да го сложиш. Една жена, която можем спокойно да наречем – „жената-пръжка“. НЕ ЖЕЛАЕМЕ ДА Я ГЛЕДАМЕ в какъвто и да било телевизионен формат.

 8. Dimitrova

  мар. 06. 2016

  Обръщам се към продуцента или продуцентите на „Черешката на тортата“ и като зрител от чужбина Ви моля да не каните участници като Александрина Макенджиева. Това предаване е на запис и имате практически възможността да извършвата конструктивни редакции или да не излъчвате предавания от уважение кам нас, българите, в които има посредственост, неуважение и простотия. Ние имаме спешна нужда от интелигентни личности, различни стилове на готвене, прекрасно въпитание, добри обноски, толерантно отношение един към друг, красота на говор и комуникация. Има интелигетни хора в България, които заслужават достойно участие в това предаване.

 9. Dimitrova

  мар. 06. 2016

  Проведените вечери в последната седмица на шестото издание на предаването „Черешката на тортата“ повдигнаха отново няколко изключителни урока, а именно –
  1. Нова генерация на посредственост и простотия в лицето на Александрина Макенджиева и на новоизлюпени плейметки и модели навлизат в българското телевизионно пространство, което трябва незабавно да бъде прекратено и нетолерирано.
  2. Неуважение към предишните поколения интелигентни българи продължава.
  3. Интелигентните хора в България нямат тежест и самочувствие.
  4. Интелигентните хора в България, в лицето на Велислава Каймаканова, Константин Марков и Красимир Аврамов мълчат в ситуации, които изискват интелигентното им и своевременно отношение и се оставят на ботуша на посредствеността да ги завладява. Интелигенцията трябва да говори, трябва да доминира. Имаме нужда от интелигенти хора в телевизонния ефир, които да заместят посредствеността. Не мълчете интелигентни хора – имаме нужда от Вашата дума, мнение и присъствие. Покажете на младото поколение какво можете и кои сте. Те имат крещяща нужда от Вас.
  5. Неумение да се учиме от опита на другите хора.
  6. Не само неумение да се приема различното, но и нетолерантност към различното.
  7. Неуважение към труда, усилията на хората и тяхното положително намерение и уважение.

 10. Dimitrova

  мар. 06. 2016

  Срам и позор е за огромната инвестиция, която държавата е направила в средното образование на Александрина Макенджиева. Не желаем да чуваме селския и посредствен говор на тази жена в телевизионното пространство – ние българите заслужаваме друго отношение и друго присъствие. Нямаме нужда от пръжки и бай-ганьовци. Сега когато границите на Европа са отворени и за всички има възможността да почерпят от опита на другите култури и да се образоват в чужбина, приветствам българите да съберем пари и да отпратиме „жената-пръжка“ на обучение в друга държава. България не успя да я образова след 10-12 години средно образование, но …. методите на другите държави могат и да й помогнат. Чудеса винаги се случват в най-неочаквания момент.

 11. Dimitrova

  мар. 06. 2016

  Български продуценти, обръщам се към Вас, след участието на Александрина Макенджиева в предването „Черешката на тортата“ през изминалата седмица – 29 февруари – 4 март, смятам, че добре трябва да прецените преди да поканите тази жена за участие в което и да било предаване. НЕ ЖЕЛАЕМЕ ДА Я ГЛЕДАМЕ в какъвто и да било телевизионен формат.

 12. Dimitrova

  мар. 06. 2016

  България и българския телевизонен ефир нямат нужда от допълнителна простотия като Александрина Макенджиева.

 13. Ev

  мар. 07. 2016

  Предаването става все по-безинтересно, независимо, че част от участниците са интелигентни хора. Последната вечер беше пълна порнография. Някаква тъпа пикла и една дебеланка показаха истинската си същност. Дебелашкото им поведение обижда зрителя. Средно интелигентният човек има друго поведение и отношение към начина на живот и хранене на домакина / в дадения случай/ Тези две женички показаха колко са жалки . Обикновено СЛАБИТЕ хора са арогантни, а тези двете показаха колко са невежи и злобни. За да не се получава такъв сблъсък на интелект и възпитание подбирайте участниците. Гологъзата и дебелогъзата трябваше да комбинирате със себеподобни.

Добавете коментар