Даниела Тренчева е с разбито сърце, но избра баща на детето си!

Даниела Тренчева е с разбито сърце, но избра баща на детето си!
2.9 (57.5%) 8 votes

Даниела Тренчева не може от години да излезе от един и същ кошмар!

Даниела Тренчева отдавна си пада по Христо Калоферов

Даниела Тренчева отдавна си пада по Христо Калоферов

Журналистката на Нова ТВ вече не е първа младост, но едва сега осъзнава, че е закъсняла със сформирането на семейство. Всъщност Даниела Тренчева от години била влюбена в екранния си партньор Христо Калоферов, който е по-млад от нея, но той безпощадно ѝ разбивал сърцето постоянно. Новинарката се надявала, че един ден ще се омъжи точно за него, но вече губела надежда.

За Христо пък отдавна се говори, че е ерген поради влечение към мъже и затова отказвал на всички колежки в медията. Може би затова разбил сърцето и на Даниела Тренчева. Той обаче упорито криел личния си живот, защото като екранно лице не искал всички да шушукат зад гърба му.

В същото време не се знае дали Даниела е наясно с предпочитанията на голямата си любов, но ако е, не изглежда никак логично да се надява един ден той да мине към жените. Тя обаче била истински влюбена в Калоферов, който се ползва с репутацията на много харесван мъж.

Чаровната и изпълнена с голям професионализъм любимка на зрителите Даниела Тренчева се намирала в истински кошмар от години. Несподелената ѝ любов я побърквала, а липсата ѝ на деца утежнявала още повече положението. Затова, както Kliuki.bg писа, тя решила да прибегне до ин витро и дори смятала да поиска услугите на Христо Калоферов. По този начин щяла да сбъдне две мечти навяеднъж – да има дете и то да бъде от любимия мъж.

Очаква се репортерът да се съгласи, защото надали ще има скоро такава възможност, а и предвид живота му, не се знае дали някога изобщо ще стане баща.

Единствената пречка засега е в Нова ТВ. От медията трудно щели да пуснат Даниела в отпуск, защото тя била сред най-добрите им кадри. Журналистката обаче първо трябва да забременее, след което ще мисли за всичко останало.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Даниела Тренчева е с разбито сърце, но избра баща на детето си!”

  1. Миладин

    апр. 25. 2018

    Не я мислете Даниелчето, тя се е наситила на мъже…Слабо известен факт от биографията и е, че преди да започне работа в телевизията, е практикувала най – древната професия. Това се случва в самия край на 90 – те години, поради непосилните за нея в онова кризисно време разходи по семестрите и. Неин сводник е бил човек на Къро. Боби Цанков, чието гадже беше навремето, е знаел тази нелицеприятна подробност от миналото и, с която я е държал до себе си толкова време. Разказвал ми го е лично негов приятел от онези години.

Добавете коментар