Вече е ясно: Максим не се сърди на Васко Василев заради Албена!

Вече е ясно: Максим не се сърди на Васко Василев заради Албена!
4.5 (90%) 2 votes

Васко Василев смята да зарадва по страхотен начин своите приятели!

Васко Василев все още е семеен приятел на Максим и Албена

Васко Василев все още е семеен приятел на Максим и Албена

Цигуларят очевидно все още е близък не само с Албена Денкова, но и с Максим Стависки, въпреки че по едно време задиряше жена му. Васко Василев има намерение да пропътува разстоянието от Токио до София само и само да угоди на своите приятели фигуристи, научи Kliuki.bg.

На 28 март световните ни шампиони ще изнесат спектакъл в „Арена Армеец“ и помолиха чрез предаването „Търси се“ Васко да присъства. Въпреки че той ще изнася пък концерт в Япония на 30 март, Василев се съгласи да дойде до София и дори да свири на леда до тях.

„Това са хора, на които не мога да откажа. Бих отишъл за тях навсякъде и по всяко време. Знам, че и те биха го направили за мен.“ – заяви Васко Василев в ефира на Би Ти Ви.

Така стана ясно, че Максим Стависки не се сърди на своя приятел за увлечението му по жена му преди 2 години. Тогава усилено се говореше, че Васко е утешавал Албена, след като тя е узнала, че съпругът ѝ ѝ е изневерил. Нещо повече, цигуларят и руснакът все още са близки приятели. Най-вероятно убиецът на Петър Петров не се е разсърдил на Василев, защото все пак и той не е бил верен на жена си по онова време.

Към днешна дата 45-годишният цигулар е отново семеен приятел на Албена и Максим. Той често се срещал с тях, било то в България, в Русия или другаде. Всичко помежду им явно е както преди, което влияе положително и на тримата.

Припомняме, че Албена Денкова се върна при мъжа си главно заради детето им, което не е искала да расте с разделени родители. Тя остана при руснака и след убийството, което той извърши. Очевидно връзката ѝ с него е много силна.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар