Кошмарите на Манчев в кухнята

Кошмарите на Манчев в кухнята
5 (100%) 1 vote

Кошмарите на Манчев в кухнята, предаването по Нова ТВ – „Кошмари в кухнята“ се завръща с разтърсващи епизоди за безумни кухни и небрежност, от 10-ти март всички почитатели на кулинарията ще могат да се насладят на нова порция кошмари.

Предаванията, водени от Шеф Манчев, печелят успех, той съчета доста добре двата свята на телевизионния и кулинарния, ресторантьорския бизнес.

Иван Манчев споделя, че доста рядко у нас хората имат специално усещане за хранене и презентиране към храната, това води началото си от заведенията за хранене и често некачествената храна и поднасянето й. Все неща които се виждат много добре в предаването „Кошмари в кухнята“ по Нова.

В предаването „Комбина“ Иван Манчев сподели, че след известно време той и всички колеги от екипа на предаването се връщат по заведенията, които променят след своята намеса. Някои от заведенията, само няколко на брой, вече дори са затворили и са приключили в този бизнес. Други продължават все по-добре да се развиват.

Иван Манчев за готвенето, стреса и семейния живот

Шеф Иван Манчев за готвенето, стреса и семейния живот пред камерите на Нова ТВ

Зад Шеф Манчев, разбира се, стои една вярна, добра и уверена съпруга, те имат две деца – момче и момиче, а той признава, че на нея дължи всичките си професионални успехи, заради търпението и разбиране й да развива този бизнес. Все пак Манчев се чувствал длъжник на жената и децата си, заради пропуснатите моменти у дома, заради бизнеса и кухнята. Казва, че тези мигове не се компенсират, независимо от всички успехи. Той мисли, че да си главен готвач в наши дни е голям стрес и напрежение, ако желаеш да поддържаш високо ниво.

Очакваме след броени дни новия сезон на предаването за готвене „Кошмари в кухнята“ и желаем късмет на Иван Манчев и всички около него в професионален и в личен аспект, добавя и изданието за клюки, новини и интересни актуални събития Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар