Разтърси всички: Наталия Гуркова шокира със скандална истина за нея и Жоро Илиев! (подробности)

Разтърси всички: Наталия Гуркова шокира със скандална истина за нея и Жоро Илиев! (подробности)
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова не спира да провокира и да смайва с историята на живота си!

Бившата Мис България – Наталия Гуркова за пореден път шокира всички с неочаквано признание за личния си живот. След като бе обявила, че парите и известността не са нищо и не са успели да й дарят така жадуваното щастие, хубавицата направи още по-скандално признание – а именно за връзката си с Георги Илиев.

Оказа се, че именно покойният бос на ВИС-2 е бил огромната любов в живота й. Начинът, по който двамата се срещнали обаче, остави с отворена уста дори много от близките й познати.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова преследвала като обсебена Жоро Илиев, след като я заменил с Кати

Оказа се, че Жоро Илиев бил впечатлен от физическите данни на Наталия Гуркова и я поканил на обяд в личния си офис. Където обаче я посрещнал… без дрехи. На практика, както майка му го родила. В отговор на скандалния прием, Наталия Гуркова попитала дали и тя е длъжна да застане пред него без дрехи, а той само се разсмял и заявил, че не е необходимо да го прави.

Гуркова бързо хлътнала по Главния и двамата се впуснали с гореща и наистина интензивна връзка. Която, за жалост, продължила само броени месеци. След това Жоро Илиев грубо отхвърлил Наталия Гуркова и я заменил с изпепеляващата си любов в лицето на някогашната чалга сензация Кати.

Наталия Гуркова не отрича, че преживяла много тежко измяната на Георги Илиев и не само не успяла да приеме решението му, но го преследвала дълго време по петите. Главния обаче не е от мъжете, които могат да бъдат управлявани по този начин и отношенията им се вледенили още повече.

А Жоро Илиев дори лично я предупредил да не го дебне, за да не стане лошо за нея. В пристъп на отчаяние, Наталия Гуркова за кратко заформила връзка с друг подземен бос, а после срещнала и Джордже Михалевич, който стана неин съпруг. С него обаче тя се събрала заради предполагаемата му прилика с Жоро Илиев.

„Не знаем какво толкова имаше в този мъж, но истината е, че сума ти жени буквално откачиха по него. И повечето от тях не крият завистта си към Мая Илиева, която единствена успя да го обвърже законово със себе си“, коментират близки до Наталия Гуркова.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар