Бременната Ирена Милянкова е на ръба: Разривът с Никола я довърши! (виж какво й причинява той)

Бременната Ирена Милянкова е на ръба: Разривът с Никола я довърши! (виж какво й причинява той)
4 (80%) 6 votes

Ирена Милянкова е бременна с петото си дете, но вместо спокойствие и любов, получава удар след удар от Никола Чолаков!

На красивата и нежна Ирена Милянкова продължава да не й върви в живота. Бременна с петото си дете, хубавицата трябваше да бъде обградена от любов и топлина от новия си мъж Никола Чолаков. Принцът обаче е на път да се окаже звяр, защото я докара директно до ръба.

Както всички видяхме в предаването „Папараци“, Ирена Милянкова води живот, достоен за столична продавачка в хранителен магазин, а не за известна манекенка и звезда от култов сериал. Едва подвижна, мъкнеща огромния си корем, хубавицата е принудена да пътува с градския транспорт, защото брокерът на недвижими имоти Никола Чолаков явно не може да й осигури лукса при Росен Чолов – Чолата.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова така и не успя да намери щастието в живота си, което я съсипа

Това обаче е най-малкият проблем на Ирена Милянкова, разкриха близки до нея източници. Кошмарът на бъдещата майка е в коренно промененото отношение на любимия й към нея.

Докато само преди година, Никола Чолаков се скъсваше да демонстрира нежността и обичта си на публични места, то днес от тях няма и следа. Докато вървеше по улицата с Ирена Милянкова, половинката й ходеше на метри от нея и дъщеря й. Не й подаде ръка на слизане от автобуса, нито пък я удостои с внимание на влизане във входа на жилищния им блок.

Ирена трябваше сама да задържа тежката желязна врата, докато любимия й се държеше като дерибей. „Какво са му направили на това момиче, магия ли, какво ли?! Тази жена е чувствителна и толкова крехка натура, а мъжете до нея не спират да я експлоатират и да се държат грубо. Това, което всички видяха в „Папараци“, е ежедневното поведение на Никола. Той дори престана да забелязва Ирена като жена, приема я като даденост“, разкриват познати на Милянкова.

И допълват, че от известно време насам скандалите и обидите между нея и Никола се превърнали в ежедневие, което вреди не само на нейната психика, но и на бъдещото им общо дете.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар