Обрат: Истината за Рая и Марио от „София Ден и Нощ“ шокира всички! (разкрития за актьорите)

Обрат: Истината за Рая и Марио от „София Ден и Нощ“ шокира всички! (разкрития за актьорите)
4.5 (90.91%) 11 votes

Рая и Марио от „София Ден и Нощ“ не могат да се дишат и на километри, но при актьорите съвсем не е така!

Неочаквано разкритие за Рая и Марио от „София Ден и Нощ“ разтърси феновете на сериала. Или по-точно за актьорите, които се въплатиха в образите им, а това са танцьорката от „Денсинг старс“ Михаела Павлова и фитнес маниакът Адриан Зурков.

На всички е ясно, че двамата не могат да се търпят един друг дори и на километри разстояние. Нещата обаче са коренно различни извън снимачната площадка на „София Ден и Нощ“. Защото Михаела Павлова и Адриан Зурков са не само приятели.

София Ден и Нощ

Истинският Марио от „София Ден и Нощ“ се влюбил в Рая

Да, колкото и невероятно да звучи, един от двамата е бил силно влюбен и това е самият той – женкарят Марио. Адриан Зурков хлътнал по красивата Михаела още в началото на снимачния процес и близо два месеца не спрял да я преследва с увещания да му стане сериозна приятелка.

В тотален разрез с филма обаче, този път на Марио му било отказано – Михаела Павлова не искала и да чува за нещо повече от приятелство и колегиални отношения с него, разкриват източници от кухнята на телевизията.

„Адриан е готино момче, нищо общо с образа на циничния простак Марио. Михаела също е голям сладур и той веднага захапа въдицата. Тя обаче нито го беше сваляла, нито му е давала някакви илюзии. Просто е момиче със свободно и народно поведение, страшно естествена е и това се харесва на мъжете. Е, този път Адриан не беше като героя си, удари на камък“, разказват източниците.

И до днес обаче истинските Рая и Марио си останали в прекрасни отношения, въпреки че не успели да се напаснат като двойка. Говори се, че Михаела Павлова си има стари чувства към актьора, който изпълнява Дани – Димитър Илков, с когото преживели кратка, но бурна връзка.

Михаела и Адриан са добри приятели и днес, но нищо повече

Михаела и Адриан са добри приятели и днес, но нищо повече

Дали това е така, или не, само Дани и Рая си знаят. Но свидетели се кълнат, че и до ден днешен Адриан Зурков си има яка падалка по иначе омразната си от „София Ден и Нощ“ Рая.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар