Скандал: Ники Дойнов скочи срещу Ани Салич! (не иска да повярва какво му причини тя – подробности)

Скандал: Ники Дойнов скочи срещу Ани Салич! (не иска да повярва какво му причини тя – подробности)
4 (80%) 3 votes

Ники Дойнов забрави кроткия си и спокоен нрав и скочи на колежката си Ани Салич!

Водещите на Нова телевизия – Ники Дойнов и Ани Салич не се спогодиха още от началото, когато Салич напусна Би Ти Ви и отиде при конкуренцията. Свикнал да работи с Даниела Тренчева, Дойнов видимо показваше неприязън и студенина към Ани Салич.

Впоследствие обаче двамата успяха да заровят томахавките и да сключат примирие, а Ники Дойнов дори съжали, че се е държал толкова невъзпитано и дори грубо с известната си колежка.

Ани Салич

Ани Салич не на шега вбеси Ники Дойнов, той изригна

Както мнозина твърдят обаче, първото впечатление е най-вярно и самият Дойнов го осъзна сега. По-точно вчера, когато двамата с Ани Салич бяха гости на сутрешното предаване през уикенда. Тогава те трябваше да говорят не като журналисти, а предимно като хора пред зрителите на медията и да разкрият дори голяма част от личните си тайни и преживявания.

Какъв бил шокът на Ники Дойнов обаче, когато колежката му Ани Салич се изцепи в ефир, че търси съпруга на журналиста. И дори призовала всички да помагат в откриването на подходящата половинка за Ники Дойнов, защото не можело такъв невероятен мъж да бъде ерген.

Привидно в думите на Ани Салич няма нищо лошо, но се оказа, че водещата прехвърлила топката в личното поле на Дойнов, само за да спести на себе си обяснения и разкрития за брака си с Бранко Салич.

„Ники се държа чудесно пред камерите и дори обясни, че вече е претръпнал по темата за брака. До 37 години дори не се сещал за деца, но днес вече умирал да си играе с племениците си. Да, човекът отговаряше честно, но беше потресен от нетактичността на Ани Салич, която го злепостави пред цяла България. Какви ги надрънка – едва ли не, че той е някакъв смотльо в живота, който сам не може да си намери жена“, разкриват източници от кухнята на телевизията.

След предаването Ники Дойнов бил бесен и заявил на Ани, че тук вече е прекалила жестоко. „Да беше обявила и конкурс за моя съпруга! При всичко, което надрънка, това беше най-естественият и логичен край на интервюто“, не можел да се побере в кожата си Ники Дойнов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар