Довършиха я: Светът на Мария Шарапова се срина!

Довършиха я: Светът на Мария Шарапова се срина!
4.5 (90%) 2 votes

Мария Шарапова е съсипана, тя не може да погледне свой фен в очите!

Ето как изглеждаше Мария Шарапова по време на пресконференцията

Ето как изглеждаше Мария Шарапова по време на пресконференцията

След като Григор Димитров я изостави, Мария Шарапова беше направо довършена от тенис асоциацията, която потвърди, че рускинята е взимала допинг. Бившата Гришовица обаче била повече от съсипана, твърдят слуховете. Тя сама се изправи пред медиите, за да сподели, че ще бъде със спрени права официално от 12 март. Емоционалното ѝ състояние обаче е това, което най-много тормозело почитателите ѝ, научи Kliuki.bg.

Много мъже опитаха да проникнат в душата на рускинята през последните 10 години, но твърде малко успяха. Един от щастливците беше нашият Гришо, който обаче не издържа да бъде вечно с нея. След любовните разочарования Маша се е утешавала единствено с кариерата си, но сега изгуби и нея.

„Имам още какво да дам и се надявам да получа възможност да го сторя. Обичам този спорт от 4-годишна, не искам да приключвам с него така.“ – каза Мария Шарапова със сълзи на очи вчера.

Хубавицата се оправдава с това, че е станала жертва на своята небрежност, а не че е искала да взима допинг. Тя твърди, че от 10 години приемала това лекарство, но от 1 януари то попаднало в списъка със забранените, а Маша просто не си направила труда да провери актуализацията на въпросния списък.

Има слухове, че Шарапова не е отворила линка, изпратен ѝ от ITF в края на декември, тъй като се намирала в депресия. Говори се, че Григор Димитров я е накарал да страда много, но не защото толкова ѝ липсвал, а защото приближава 30-те, а все още не може да се омъжи.

В идните дни ще се разбере дали Мария Шарапова ще може да продължи кариерата си, но дори и да го стори след известен период от наказание, по всичко личи, че славните ѝ времена като тенисистка отминаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Довършиха я: Светът на Мария Шарапова се срина!”

  1. Poline

    мар. 09. 2016

    T.е, просто са я прецакали. Да видите неистовия крясък по CNN , американските журналисти са толкова отблъскващи хора, никаква милост, нападките бяха направо гаври. Чудо голямо, допинг проба, постоянно променят списъците със забранени вещества , то техните са измислили дрогата. Няма да загуби фенове, само някой идиот може да се върже на това. Но нали е рускиня, трябваше да и намерят цаката. Не успяхте, глупаци. Не ни пука.

Добавете коментар