Раздялата на годината: Андреа разкри жестокия край с Кубрат Пулев! (истината ще ви шокира)

Раздялата на годината: Андреа разкри жестокия край с Кубрат Пулев! (истината ще ви шокира)
5 (100%) 3 votes

Андреа и Кубрат Пулев вече не са заедно, при това от няколко месеца!

Най-стабилната звездна двойка у нас преживя страшен крах и жестока раздяла. Колкото и да не ни се иска да повярваме, става дума за Андреа и Кубрат Пулев, които всички вече виждаха като гарантирано семейство с много деца.

Е, понякога обаче съдбата си прави лоши шеги. За раздялата им съобщи вестник „Всеки ден“, позоваващ се на достоверни източници, а и не само. Самата Андреа се постара да разкрие разрива си с Кобрата като дни преди завръщането на шампиона у нас, тя си би камшика и с 300 изхвърча чак в Америка.

Андреа

Вместо сватба, Андреа и Кубрат Пулев стигнаха до раздяла

Блондинката се опита да замаже положението с това, че снима клип в САЩ, но датата на заминаването й е била планирана точно, когато стана ясно, че Кубрат Пулев ще се върне в България за трети март. Никога преди Андреа не е пропускала появата на гаджето си и чинно го е чакала на летището – хем да го прегърне, хем да влезе в новините.

Сега обаче това не се случи. Нещо повече – Андреа и Кобрата нямат общи снимки от Нова година насам, което е повече от нетипично за тях. Макар и разделени заради работата си в различни държави, двамата винаги намираха време да са заедно, а русокоската не пропускаше завръщанията на половинката си в родината.

„Докато ние ги чакаме да се оженят, те явно са на съвсем друга вълна. Андреа обаче не иска това да става всеобщо достояние и продължава да твърди, че любовта им е безоблачна, защото връзката й с Кубрат Пулев винаги й е давала самочувствие. Както и да си говорим, тя може да е известна, но в чалгата. И никога няма да се радва на уважението, което си е извоювал Пулев сред българите“, категорични са близки до обкръжението на певицата.

Певицата хукна като луда за САЩ в мига, в който Кобрата се върна у нас

Певицата хукна като луда за САЩ в мига, в който Кобрата се върна у нас

Каква е причината за внезапния разрив между двамата, още не е ясно. Но открай време Кубрат Пулев бягаше като ужилен от въпросите на журналистите кога ще се ожени за Андреа.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар