Илиана Раева разтърсена до сълзи: Виж какво й сервира Наско Сираков от болницата! (СНИМКИ)

Илиана Раева разтърсена до сълзи: Виж какво й сервира Наско Сираков от болницата! (СНИМКИ)
4.8 (96%) 5 votes

Илиана Раева наистина е страшно обичана жена, жестът на Наско Сираков я остави без думи!

След множеството тревоги покрай тежката катастрофа и внезапното влизане на Наско Сираков в болница, Илиана Раева най-после се усмихна щастливо. Въпреки че не се сдържа и отрони и няколко сълзи – от умиление и благодарност.

Защото животът за пореден път й доказа, че е една от малкото наистина обичани жени и че съдбата я е дарила с истинската половинка. Макар и още в болница, Наско Сираков не забрави своята любима и майка на дъщерите му и я изненада от болничното легло.

Илиана Раева

Илиана Раева е наистина обичана жена, да й завиди човек

Тази сутрин, навръх 8 март, златното момиче отворило очи и видяло насред хола си разкошен букет от пролетни цветя – изпратени от половинката й, за да я зарадват и успокоят.

Самата Илиана Раева публикува снимка с букета от любимия си във Фейсбук и му пожела само да е жив и здрав. Защото нейната любов и вярност отдавна вече я има.

„Моето момче ме зарадва с този прекрасен букет от болницата. Нищо друго не мога да кажа, освен, че го обичам безкрайно и се моля да ми е жив и здрав“, прочувствено сподели Илиана Раева, която веднага след това хукна при любимия.

Предполага се, че Наско Сираков ще остане още само ден или два в болничното заведение, след като лекари потвърдиха, че прилошаването му е вследствие на удара от катастрофата и няма съмнения за инсулт, дори и в лека форма.

Припомняме, че инцидентът с футболната ни легенда стана след като Сираков се връщаше от погребението на Трифон Иванов и само чудо, и бързите му реакции предотвратиха смъртен случай на пътя.

Ето с тази разкошотия Наско Сираков изненада своята половинка

Ето с тази разкошотия Наско Сираков изненада своята половинка

„Илиана се е зарекла, че не иска и да чува за празници и тържества, докато Наско не излезе от болницата и ще го спази. Без този мъж за нея няма не само радост, няма нито слънце, нито въздух дори. Любовта им един към друг е пословична“, коментират близки до семейството източници.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар