Грозна сцена в мола! Деян към бременната Радина: Претенция! Я ходи на… (виж грубите им крясъци – снимки)

Грозна сцена в мола! Деян към бременната Радина: Претенция! Я ходи на… (виж грубите им крясъци – снимки)
5 (100%) 2 votes

Деян Донков и Радина Кърджилова не са се кротнали, макар че тя е бременна!

Бременността на актрисата Радина Кърджилова ни най-малко не е успокоила бурните й отношения с бащата на детето Деян Донков. Само преди дни двамата ошашавиха столичани в един от известните молове, с невероятния и груб скандал, който вдигнала пред всички.

Радина Кърджилова и Деян Донков бяха засечени в заведение за бързо хранене в мола, където бременната хубавица седна на една от масите, а половинката й се нареди на опашката за храна.

Радина Кърджилова

Деян Донков не спира да вика на Радина Кърджилова, дори и когато е бременна

Малко по-късно Деян Донков се върна при нея на масата с шопска салата, таратор, пиле с ориз и печени картофи с масло. Точно тези картофи се оказаха и ябълката на раздора, тъй като актьорът явно се беше объркал. Бременната му приятелка беше поръчала пиле с картофи, а не картофи в масло.

Като чу, че Радина го кара да отиде и да смени порцията, Деян Донков така полудя, че без да го е еня кой ги гледа, кресна към нея: „Претенция! Госпожата била с претенции, бе! Я ходи на… и си ги вземи сама!“.

Думите му оставиха с отворени усти останалите клиенти на заведението, а само след миг и ченетата им увиснаха от отговора на бясната Радина Кърджилова, която изкрещя на любимия си: „Абе, що не си гледаш работата?! Загубеняк такъв“, пише вестник „Всеки ден“.

Радина и Деян събраха очите на хората в мола

Радина и Деян събраха очите на хората в мола

Очевидно любовта между двамата продължава да е все така бурна и на приливи, и отливи – нещо, което според повечето нормални хора, граничи с мазохизъм, а не с обич. Но, както се казва, двамата си знаят най-добре.

Едно е сигурно обаче – определено Радина Кърджилова е на светлинни години от спокойните и уравновесени бременни жени, които омекват като пухчета в очакване на първата си рожба. Ако детето наследи и избухливите гени на двамата си родители, наистина може да очакваме истински пожар.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар