Бомбата избухна: Антония Петрова се развежда с Бередин! (виж кой е новият й милионер)

Бомбата избухна: Антония Петрова се развежда с Бередин! (виж кой е новият й милионер)
5 (100%) 3 votes

Антония Петрова и Александър Бередин вече все по-рядко са засичани заедно!

Антония Петрова слага край на брака си с руснака Александър Бередин. Новината избухна като бомба из светските среди на столицата, а за официалния развод между двамата се говори все по-упорито.

Близки до бившата Мис България и Мисис Русия източници твърдят, че Александър Бередин все по-рядко е засичан в Перник, който е родният град на така наречената Тоца. На Антония Петрова обаче май изобщо не й дремело от този факт.

Антония Петрова

Край на приказката между Антония Петрова и Александър Бередин

Защото, от известно време насам, тя пък е неизменно в компанията на друг милионер – Чочо Александров от Несебър, по-популярен като Чочо Несебърския. Парите на последния са напълно достатъчно да задоволят всички прищевки на блондинката и дори се говори, че са в пъти повече от авоарите на самия Бередин, чиито бизнес отдавна започна да запада.

Най-любопитното е, че въпросният круиз из Средиземно море, с който Антония Петрова се похвали преди около месец, не само не бил платен от Александър Бередин, но самият той не присъства на него, пише вестник „Шоу“.

Затова и Антония публикуваше единствено свои снимки – нещо напълно нетипично за нея преди време, когато буквално се разчекваше да се тагва заедно със съпруга си, та било то и пред градския нужник.

„Бракът на Антония и Бередин беше пълен фарс и то от доста време насам. Помежду им нямаше любов. Още в началото имаше някакво болезнено привличане от негова страна, което граничеше с мания. Беше болен по Антония. След като се ожениха и заживяха заедно обаче, всичко си дойде по местата и той си я прие за даденост. Това е истината“, разкриват близки до милионерското кандидат бившо семейство.

Дали обаче Антония Петрова ще успее да се докопа до Чочо Александров и да му завърти главата дотам, че да го ожени за себе си, това е още рано да се каже.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар