Доказа любовта си: Григор Димитров вбеси Никол и застана зад Маша!

Доказа любовта си: Григор Димитров вбеси Никол и застана зад Маша!
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров показа, че Мария Шарапова означава много за него!

Григор Димитров подкрепи Маша

Мария Шарапова получи подкрепа от Григор Димитров в най-тежкия си миг!

Гришо, който от година вече не е в любовни отношения с Маша, все още има страхотно мнение за нея, а може би и я обича. Три години не са малък период и затова Григор Димитров не можел да заличи така лесно Мария Шарапова от своето съзнание. Нещо повече, той искрено страдал от всичко лошо, което сполетя рускинята през последното денонощие.

Както е известно, Маша се оказа с положителна допинг проба и вече не може да участва в мачове до второ нареждане. Това обаче притеснило Григор Димитров, който веднага се обадил на бившата си, за да ѝ окаже морална подкрепа, научи Kliuki.bg.

Поведението на българина в тази ситуация обаче вбесило настоящата му изгора Никол Шерцингер, която считала за напълно излишно Гришо да поддържа каквито и да било контакти с бившата си. Певицата изревнувала страшно много своя възлюбен, тъй като усещала, че той все още носи в себе си някакви чувства към Мария, а това не ѝ се нравело по никакъв начин.

Ударът за Шарапова е голям и от финансова гледна точка, защото веднага след новината за допинга редица големи спонсорски компании се оттеглиха от нея. Очаква се до седмици Маша да регистрира значителни финансови загуби. Моментът за нея е толкова тежък, че рускинята дори се намирала в депресия. На всичкото отгоре нямала и любим, на чието рамо да поплаче.

Затова Григор Димитров съжалил бившата си и ѝ предложил услугите си. Той не понасял мисълта, че тя страда. Въпреки че раздялата им не беше от най-приятелските, понеже се говори, че и двамата са си изневерявали, любовта им сякаш е била истинска.

Всъщност слуховете твърдят, че между Маша и Гришо е имало страхотна страст и голяма любов, но характерите им са били такива, че не са успели да си паснат, не и за съвместно съжителство, понеже и двамата били доста властолюбиви.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар