Лео Ди Каприо с тежка поличба, съдбата го наказва жестоко!

0

Лео Ди Каприо най-накрая взе дълго чакания Оскар, но дори и това признание не успя да го отърси от мрачните мисли за трудната му съдба.

През живота и леглото на Лео Ди Каприо са минали куп известни красавици, за които биха му завидели всички плейбои на света. Актьорът определено е в класацията за най-желани мъже на света, но видимо няма късмет в любовта. Въпреки че е имал няколко дълги връзки и вече е прехвърлил 40-те, Леонардо продължава да влиза в графата ергени, научи kliuki.bg.

Лео и Бар Рафаели бяха супер двойка
Лео и Бар Рафаели бяха супер двойка

Още покрай „Титаник“ се заговори за евентуален романс с екранната партньорка на Лео Ди Каприо – Кейт Уинслет. По-скоро за несподелената ѝ любов. Каквото и да е било, то е в миналото, но е видно, че двамата и до днес да супер близки и се подкрепят истински. А ако наистина актьорът е изпуснал Кейт, то тогава е направил грешката на живота си!

Две от най-дългите връзки на актьора са с някои от най-красивите и желани жени на света. Леонардо и Жизел Бюндхен са заедно цели пет години, но без да направят по-сериозна стъпка в съвместния си път. Днес красавицата е щастливо омъжена за футболиста Том Брейди, а Ди Каприо е все така сам. Бар Рафаели е също едно от най-горещите завоевания на носителя на Оскар. Тя го оплита в мрежите си една 20-годишна. Разликата от 11 години не им пречи да са заедно цели шест лета, след което всеки да тръгне по своя път, пише novini.bg.

Освен дългите връзки, които оставят сериозен отпечатък върху Лео, той е спряган с още десетки красавици, с които е преживял мимолетни авантюри. Сред тях е Блейк Лавли, която бе спипана да се забавлява на яхтата на актьора, но развитие така и не последва. Миналата година името на звездата от „Завръщането“ бе замесено с барбадоската певица Риана. Двамата дори бяха засечени да интимничат, но нищо не излезе и от тази авантюра и Лео Ди Каприо отново е сам, но поне има Оскар!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.