Дженифър Анистън: Радвам се, че постигнах най-много от всички в „Приятели“

Дженифър Анистън: Радвам се, че постигнах най-много от всички в „Приятели“
5 (100%) 1 vote

Дженифър Анистън е най-успялата откъм награди звезда на великата комедия „Приятели“!

Дженифър Анистън е единствената от "Приятели", която получи каквото ѝ се полага

Дженифър Анистън е единствената от „Приятели“, която получи каквото ѝ се полага

И шестимата станаха много популярни, но ролята на Рейчъл Грийн сякаш се оказа най-успешна, защото Дженифър Анистън е единствената, която има спечелена наградата „Еми“. Светлокосата красавица грабна отличието преди 14 г. и за този период затвърди мнението, че се развива най-успешно от всички звезди на „Приятели„.

„Да, имах щастието да постигна най-много, но аз не смятам, че това ме прави по-велика от останалите. Просто имах шанса да ме оценят. Бъдете сигурни, че другите заслужават точно толкова, колкото мен.“ – споделя Дженифър Анистън пред американско списание.

Припомняме, че „Еми“ е еквивалентът на „Оскар“ в телевизията. Тази награда е върхът за всеки един актьор, занимаващ се с комедийни сериали. През 2002 г. Джен се превърна в първата и останала единствена звезда, която грабна приза, връчен ѝ за ролята на Рейчъл Грийн. Тя е била номинирана още 4 пъти, но печели само веднъж. През същата година „Приятели“ също достига своя връх, грабвайки „Еми“ за най-добра комедия.

Любопитен факт е, че единствено Кортни Кокс не е получавала номинация нито веднъж. Въпреки че Анистън е единственият победител, останалите четирима също са били засипвани от номинации. Само актрисата, изиграла Моника Гелър, не е получавала признание за труда си.

Макар че телевизията ѝ даде много и там достигна върха си, Дженифър Анистън предпочете да продължи своето развитие в киното. Днес тя има над 20 филма, а участията ѝ в тв проекти са по-редки.

„Обожавам да се снимам в ситкоми, но исках хората да ме знаят и като по-сериозна актриса. В сериали от типа на „Приятели“ има жива публика и всичко е по-близо до театъра, отколкото до киното. Затова за мен беше важно да пробия с друго. Смея да кажа, че успях, но хората ще кажат най-добре.“ – казва още красивата звезда от „Той не си пада по теб“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар