Скандал: Случилото се между Ицо Хазарта и Михаела Филева разбива семейството му!

Скандал: Случилото се между Ицо Хазарта и Михаела Филева разбива семейството му!
3 (60%) 5 votes

Ицо Хазарта е на път да се раздели с жена си заради Михаела Филева!

Шоуто „България търси талант“ още не е започнало, както трябва, а ето, че вече доведе до куп скандали. При това не професионални, а лични. Които предизвикаха сериозни обрати в живота на членовете от журито.

След като стана ясно, че красивата Михаела Филева още по време на кастингите е казала „Не“ на чаровника на родното кино Асен Блатечки, то към нея днес се е насочил не друг, а Ицо Хазарта.

Михаела Филева

Ицо Хазарта яко лапна по Михаела Филева, но рискува всичко

Рапърът, който досега поне се славеше като стабилен съпруг и баща, изгуби почва под краката си в присъствието на дългобедрата певица. Още по време на първия епизод от шоуто, Ицо Хазарта на няколко пъти не можеше да си намери думите и дори не отразяваше участниците, загледан в голия гръб на Михаела Филева.

„Е, бива ли да имаш такова тяло, а?! Не мога да си събера мислите заради теб“, подхвърли рапърът, а певицата му отвърна със закачлива усмивка. Това обаче е само малка част от нещата, които са се случвали между Ицо Хазарта и Михаела Филева, разкриха източници от кухнята на шоуто.

Които са убедени, че между двамата има страхотно привличане. „Мишето отказа на Асен Блатечки и това е съвсем нормално – та тя е на 24 години, докато той мина 40-те. Естествено е да гледа на него като на чичко едва ли не. Виж, към Хазарта обаче отношението й е съвсем друго. На няколко пъти са излизали сами след записите, тя цъфти около него. Къде са ходили и какво са правили, те си знаят“, разказват източниците.

Прекрасното семейство, което мераците на рапъра залагат на карта

Прекрасното семейство, което мераците на рапъра залагат на карта

Лошото обаче е, че жената на Ицо Хазарта никак не е тъпа и моментално усетила накъде духа вятъра. Жени вдигнала чутовен скандал на рапъра със слабите ангели и го заплашила, че ако продължава така, ще бъде цяло чудо ако семейството им остане заедно до края на формата.

„Да вземе и да се освести това момче, защото две деца има. С Михаела Филева нямат бъдеще, а заради едното джиджи-биджи рискува да си остане сам“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар