Свърши се: Разкриха лъжата на Шарапова, наглостта й е нечувана! (Маша предаде доверието на Гришо)

Свърши се: Разкриха лъжата на Шарапова, наглостта й е нечувана! (Маша предаде доверието на Гришо)
4 (80%) 4 votes

Мария Шарапова отлично е знаела за забраната на този препарат!

Руската тенис звезда Мария Шарапова излъга най-нагло за това, че не е знаела за забраната на препарата милдронат. Новината избухна с пълна сила днес, когато стана ясно, че Маша и екипът й са получили най-малко пет предупреждения за това, пише The Telegrpah.

Забраната на веществото мелдоний, която влезе в сила от началото на тази година, е била съобщена на всички спортисти и екипите им още през септември миналата година. А Мария Шарапова и хората й са получили писмата с разясненията лично от ITF и WTA.

Мария Шарапова

Мария Шарапова излъга, че не е знаела за забраната

Пред журналистите обаче Мария Шарапова опита да се измъкне като уж призна вината си, но не заради пренебрегване на забраната, а от „недоглеждане“ и „неинформираност“. Тя обясни, че взима лекарството от десетина години, тъй като й било преписано от лекарите и просто не разбрала за новите правила.

Това обаче се оказа огромна лъжа, след която скандалът с допинг пробата на Маша, стана още по-колосален. На практика рускинята предаде феновете, които й вярваха и се подигра с доверието, което й гласува Григор Димитров.

Припомняме, че вчера Гришо беше първият, който обяви подкрепата си за бившата си приятелка Мария Шарапова като написа в личния си профил, пред очите на хиляди хора, че вярва на Маша и знае, че всичко това ще се окаже едно голямо недоразумение.

„Е, оказа се недоразумение – но не вината на Мария Шарапова, а това, че макар и за кратко успя да заблуди толкова много хора и да се представи чиста като момина сълза. Това момиче направи най-голямата грешка в кариерата си и сега, само заради глупостта си, всичко, за което се е борила, може да отиде по дяволите“, коментират източници от тенис средите зад океана.

Каква ли ще е реакцията на Григор Димитров като научи истината и как ли Мария Шарапова ще успее да обори фактите, които са неоспорими?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар