Попето срази Елена точно преди раждането

Попето срази Елена точно преди раждането
5 (100%) 2 votes

Елена Паришева получи жестока вест от Русия!

Елена Паришева понася удар след удар от Ивелин Попов, но не го напуска

Елена Паришева понася удар след удар от Ивелин Попов, но не го напуска

Всеки момент се очаква Елена Паришева да дари Ивелин Попов с втора рожба. Бившата певица държи много момиченцето им да бъде родено в България и затова в момента се подвизава на родна земя. Това обаче оставя Попето без надзор, което при него често се оказва пагубно по отношение на жените.

Последните слухове са, че докато чака жена му да роди, футболистът си лягал с всякакви жени в Русия. Той отдавна кръшка на Елена, но се очакваше, че поне от уважение към нея ще се въздържи по време на бременността ѝ.

Уви, за мъж като Ивелин всякакво въздържание се оказва доста трудно. Той се зарадвал много, когато узнал, че Ели иска да роди в България, защото тя никак не го привличала в това си състояние и искал да потърси чужди ласки, поне докато жена му не си върне предишната визия.

Елена Паришева обаче узнала от общи приятели в Русия, че мъжът ѝ се движел в компанията на други жени. Това я натъжило много, но тя го очаквала, тъй като за толкова години вече познавала отлично Попов и знаела, че той е от мъжете, които не могат да стоят и седмица на сухо.

Припомняме, че всички жертви във връзката дотук ги е правила само Елена Паришева, Тя прекрати музикалната си кариера в „Пайнер“, избирайки да последва любимия си в чужбина и да направи семейство с него. Освен това, Ели все още не е получила дългоочакваната сватба, което е изненада предвид сериозното обвързване между тях. Изпълнителката на „Петък вечер“ обаче нито веднъж не си е позволила да упреква мъжа си за нещо.

Двойката вече има момченце и сега чака своето първо момиченце. Елена Паришева явно се е примирила със съдбата си да бъде с неверен мъж и ще продължава да бъде с него, установи Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар