Слави Трифонов разби на пух и прах държавата

Слави Трифонов разби на пух и прах държавата
4.8 (95%) 4 votes

Нова порция унижение от страна на Слави Трифонов към политическия ни свят!

Слави Трифонов винаги унижава политиците ни

Слави Трифонов пак унизи държавното ни управление

Дългия, както го наричат от години, показа за пореден път, че ненавижда държавното ни управление. Тази вечер зрителите на Би Ти Ви имаха възможността да видят невероятна красота. В „Шоуто на Слави“ се появи младата сръбска група „Министърките“, която събра погледите на публиката, „Ку-ку бенд“ и водещия. Всички отбелязаха страхотната визия на четирите момичета, но Слави Трифонов отново влезе в по-пиперлив тон, гарниран с чувство за хумор.

Шоуменът унизи нашите министри, както и Цецка Цачева. Той използва името на групата за тази цел, възползвайки се от голямата разлика във външността на дамите и нашите политици. Дългия унизи един куп управници у нас.

„Нашият председател на Народното събрание изглежда точно като вас.“ – иронично вметна в ефир Слави Трифонов.

От вече 16 години Дългия се гаври с родните политици. Те най-редовно присъстват в скечовете на шоуто. Именно Цецка Цачева е една от най-потърпевшите, но към „жертвите“ спадат още Бойко Борисов, Симеон Сакскуборготски, Росен Плевнелиев и др.

Иначе красотата на „Министърките“ се прояви без никакво съмнение. Дамите са сформирали една от най-проспериращите групи в Сърбия, а и на Балканите. Слави Трифонов неведнъж ги поздрави за начина, по който изглеждат.

Дългия накара „Ку-ку бенд“ да се включи в цялото шоу в предаването. Гъмзата, Борис Солтарийски, Лилия Стефанова и Цветелина Грахич запяха с ентусиазъм една от своите песни. Една от вокалистките на „Министърките“ дори се приближи до тях и започна да танцува.

Що се отнася до Слави Трифонов, той показа, че има симпатия към сръбската група и нищо чудно да вкара някоя от младите дами в леглото си. Той го е правил неведнъж с хубаици, които са му гостували. Най-пресният пример, който посочиха слуховете, е този с Ася Капчикова, припомня Kliuki.bg.

Вижте повече за „Министърките“ в следващото видео!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар