Неочаквано: Разкритието на Кубрат Пулев разтърси всички! (още подробности)

Неочаквано: Разкритието на Кубрат Пулев разтърси всички! (още подробности)
3.3 (66.67%) 6 votes

Кубрат Пулев успя да трогне милиони с това, което призна!

Шампионът Кубрат Пулев доказа, че е не само голям боксьор, но и голям човек, което е в пъти по-важно. Само преди ден Кобрата спаси живота на момче, което не познава и което вижда за първи път.

Припомняме, че в една от известните дискотеки в столицата бе нападнат 23-годишния Кирил. Компанията, в която били той и брат му Димитър, се счепкала с друга компания от съседно сепаре. Разправията преминала в ръкопашен бой, след което се намесила охраната.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев показа истинската си същност, разтърси мнозина

По думите на брата на пострадалия, гардовете извели с ритници Кирил от дискотеката, а на входа започнали жестоко да го бият. Димитър твърди, че по лицето и главата на брат му имало удари с метален бокс.

Дали вследствие на това, или на нещо друго, Кирил пада на земята пред входа на заведението и изпада в кома като си гълта езика. Тогава обаче става чудото и в точния момент, на точното място се появява Кубрат Пулев.

Кобрата е бил повикан от свидетели и мигновено изскочил от автомобила си, за да окаже първа помощ на момчето. Шампионът извадил езика му и го реанимирал, докато пристигне линейката, разкриват всички присъстващи на събитието.

Това, което досега не знаехме обаче, е признанието на Кубрат Пулев, че би помогнал и би протегнал ръка на всеки, който е в беда. „Виждаш, че човекът бере душа и му помагаш. Какъвто ще да е, който ще да е. В случая нямам представа кой е бил прав и кой крив, но никога не бих подминал с лека ръка такава една ситуация. Затова сме хора, за да си помагаме. Останалото е бош лаф работа“, споделил Кубрат Пулев минути след инцидента, разказват близки до обкръжението му източници.

Кирил и брат му Димитър винаги ще са благодарни на Кобрата

Кирил и брат му Димитър винаги ще са благодарни на Кобрата

Всъщност, от доста време насам, голямата болка на Пулев била, че много хора гледат на него просто като на бияч, а не виждат истинското му лице. „Никога не съм показвал сила и физическо преимущество, където и да съм бил. Ако някой ме дразни, по-скоро ще си тръгна, отколкото да му посегна. Такъв човек съм – смятам, че да нараниш по-слаб от теб човек, те прави не силния, а комплексара“, разкрил Кубрат Пулев и за пореден път си спечелил уважението на околните.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар