Бомба: Скандално разкритие за Дани от „София Ден и Нощ“! (виж чий любовник е бил – СНИМКИ)

Бомба: Скандално разкритие за Дани от „София Ден и Нощ“! (виж чий любовник е бил – СНИМКИ)
3.4 (68%) 5 votes

Дани от „София Ден и Нощ“ е един от любимците в сериала, но никой не подозираше забежките му!

Дани от „София Ден и Нощ“ или Димитър Илков, както е истинското му име, е фаворит на повечето от зрителите на сериала. Хиляди момичета стискат палци той и екранната му любов Рая да се съберат най-после, а доскоро се говореше, че двамата актьори имали връзка и в живота.

Не се знае доколко заедно и влюбени са били Димитър Илков и Михаела Павлова (Рая), но скандалната тайна на екранния Дани беше разкрита. Оказа се, че на хубавеца изобщо не му дреме по какъв начин прогресира и върви нагоре. Той би направил всичко, за да успее, включително да разбие семейство.

София Ден и Нощ

Дани от София Ден и Нощ опрашил семейната Есил Дюран

Истината е, че Димитър Илков е бил таен любовник не на друга, а на певицата Есил Дюран през далечната вече 2005-та година. Тогава той участва в един от нейните видеоклипове, а заварката между двамата започва още по време на снимките.

Тогава Есил Дюран е вече уж щастливо омъжена, но това не пречи на Казановата Димитър Илков да й влезе под гащите… опа, под кожата, разкриват близки до актьора от „София Ден и Нощ“ източници.

Връзката между Есил Дюран и Илков продължава цели шест месеца като тъкмо певицата е тази, която му урежда и други ангажименти, и ходатайства за него пред свои колежки. Така Димитър има усоволствието да се снима и в клиповете на още няколко чалгаджийки, за да понапълни изтънелия си джоб.

Есил Дюран и Димитър Илков по времето на връзката им

Есил Дюран и Димитър Илков по времето на връзката им

„Не знаехме какво намери Есил в това момче, той си е отявлен сваляч и бройкаджия. При това му личи. Митко е от хората, за които любов и чувства са изтъркани понятия. Всичко е бизнес и слава, включително и игрите в леглото. Няма ли полза, няма и страст“, коментират хора от обкръжението на Дани от „София Ден и Нощ“.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар