Ужас: Болестта на Елена Петрова разтърси колегите й! (истината за актрисата ще ви шокира)

Ужас: Болестта на Елена Петрова разтърси колегите й! (истината за актрисата ще ви шокира)
4.6 (92%) 5 votes

Животът на Елена Петрова приличаше на кошмар месеци наред!

Красивата актриса Елена Петрова отдавна вече не е същата. Животът й се преобърна фатално още преди много време, когато започнаха проблемите в брака й. Последва развод с гръцкия богаташ Аристотелис Фотилас, който е баща на двете й деца, а Елена Петрова го прие повече от тежко.

От доста време насам обаче забуксува и кариерата й – към момента красавицата играе само в една единствена постановка, която се казва „В часа на синята мъгла“. Други покани и ангажименти липсват, което се отрази повече от страшно на астрисата.

Елена Петрова

Елена Петрова спряла да се храни вследствие на дългата депресия

Колеги на Елена Петрова разкриха в шок, че къдрокосата красавица се е поболяла от проблемите и нещастията в живота си. Тя се топяла отдавна, но към днешна дата вече не приличала на себе си, пише вестник „Ретро“.

„Първо Елена беше изпаднала в тежка и опустошителна депресия, от която така и не успя да се измъкне. Последва затварянето й вкъщи и отказ да се среща с приятели, да се весели. И накрая завърши с това – спря да се храни, живее едва ли не от фотосинтеза. Много е страшно, защото това е болест – тя е в началната фаза на анорексията, която обаче прогресира не със седмици, а с дни“, разкриват познати на звездата от „Стъклен дом“.

Дори безумната й обич и грижите за двете й деца не можели да повлияят позитивно на мисленето на Елена Петрова. В моментите, когато била сама, тя просто не приличала на себе си. Храненето или по-скоро липсата на такова обаче, бил най-страшният проблем към днешна дата.

Дори с куп дебели дрехи върху себе си, актрисата плаши с измъчения си и болезнен вид

Дори с куп дебели дрехи върху себе си, актрисата плаши с измъчения си и болезнен вид

„Всички, които я познаваме, сме ужасени. Колко жени си отидоха от анорексия, постоянно четем такива случаи. Това не е шега работа и ако Елена не се осъзнае и не вземе мерки, докато се усети, може вече да е късно“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар