Шок: Д-р Неделя Щонова пропищя от набезите на Веско Маринов! (Подробности)

Шок: Д-р Неделя Щонова пропищя от набезите на Веско Маринов! (Подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Д-р Неделя Щонова е потресена от наглостта на Веско Маринов

Красивата лекарка Неделя Щонова е изумена от мераците на шлагерния певец Веско Маринов и набезите му да я вкара в леглото си.
В публичното пространство, по-бързо от ебола се разпространява клюката, че палавия Веселин Маринов здравата е лапнал по хубавата докторка. Прехвърлил отдавна петдесетака, шлагерния певец е известен с това, че залита по млади момичета, наборки на дъщеря му. Но сега здравата е лапнал по очарователната д-р Щонова.

Двамата се запознали на живо на общо събитие. След някакъв незначителен разговор, Веско Маринов толкова се заплеснал по прелестната докторка, че не спрял да я следва по петите като кученце, пише Слава.

Оттогава Веско Маринов не спирал да звъни на чаровната лекарка, да я кани на срещи, да я пресреща след работа, уж за да си изяснат нещата. Певецът си наумил, че и тя не може да устои на чара, и харизмата му и засега дава заден, защото е семейна.

Да, ама това било само в главата на Маринов, докато д-р Неделя Щонова хал хабер си нямала от цялата тази работа, разкриват близки до обкръжението на певеца.

Неделя Щонова не иска и да чуе за каквато и афера да е с певеца. Тя от години живее щастливо със съпруга си, който е бивш главен архитект на Пловдив.

Неделя не би заменила своя мъж с никой, дори да е най-красивия и богат арабски принц. Много пъти го е казвала и го е доказвала, категорични са и нейните приятелки.

Веско Маринов не спира да ухажва д-р Неделя Щонова

Веско Маринов не спира да ухажва д-р Неделя Щонова

Само че Веско Маринов таял надежда, че ако бъде упорит и настоятелен, тя най-накрая ще склони сладураната поне да му стане любовница.

Д-р Щонова се видя в чудо от Веско Маринов

Д-р Щонова се видя в чудо от Веско Маринов

„Само на Веско ще му останат напъните. Едва ли д-р Неделя Щонова ще се съгласи на подобно нещо”, не вярват дори и приятелите на певеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шок: Д-р Неделя Щонова пропищя от набезите на Веско Маринов! (Подробности)”

  1. Запознат

    мар. 12. 2016

    Щонова се чуди как да ни отклони вниманието от забежките си. Отдавна знаем за възрастния и съпруг /но доста заможен/ Цял Пловдив я е виждал с младоците

  2. Осведомен

    мар. 13. 2016

    Всички знаем колко прекрасни са Вальо и Нели. 20 години в Пловдив сме свидетели на тяхната Любов. Имат чудесни отношения и приятели. Смешни неща пишете. Не можете да им стъпите на малкия пръст. Защото плюс всичко – те са умни!!!

Добавете коментар