Диляна Попова бясна на Асен Блатечки: С какво Михаела е повече от мен?

Диляна Попова бясна на Асен Блатечки: С какво Михаела е повече от мен?
5 (100%) 4 votes

Диляна Попова все още не може да преодолее раздялата си с Асен Блатечки!

Диляна Попова още иска Асен Блатечки

Диляна Попова още е влюбена в Асен Блатечки и може би винаги ще бъде

Въпреки че му отказа най-категорично и между тях едва ли някога ще има любовна връзка, Асен Блатечки не можел да спре да мисли за Михаела Филева. Като типичен женкар, актьора най-много го привличал „забраненият плод“. А певицата в момента е точно това за него. Тя не иска да има дори малък контакт с колегата си от „България търси талант“.

Диляна Попова обаче приемала тежко всичко, което Асен Блатечки ѝ причинявал. Той я изостави с невръстното им дете на ръце и се втурна към други хубавици. Една от тях е Михаела Филева. Диляна много добре познавала Асен и виждала, че той е луд по по-младата си колежка в шоуто за таланти. Актрисата обаче не искала да повярва, че бащата на Борил е затворил завинаги страницата с нея, научи Kliuki.bg.

„Не знам какво се случи и защо всичко приключи. Все още смятам, че съм много привлекателна и не разбирам с какво незрели момиченца като Михаела са повече от мен.“ – вайкала се Диляна Попова пред близките си.

В същото време на Асен Блатечки му било откровено гадно, че е получил отказ от Филева. Той пък недоумявал как певицата може да хареса повече Ицо Хазарта. Както писахме, Ицо и Михаела са станали доста близки в „България търси талант“ и дори има предпоставки рапърът да изневери на жена си.

Много мъже са в битка за дългокраката брюнетка, но в момента тя все още е сериозно обвързана с друг рапър – Павел. Двамата делят не само едно легло, но и един дом. Може би точно това е и отговорът на въпроса, който си задава Асен Блатечки. Явно Михаела Филева има слабост към рапърите, което трябва да бъде като червена лампичка за жената на Ицо Хазарта.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Диляна Попова бясна на Асен Блатечки: С какво Михаела е повече от мен?”

  1. Стеф

    апр. 08. 2016

    Машина за разплод и опрашване на цветове.Браво на Михаела.Вероятно тя добре познава психологията на такива.

Добавете коментар