Бомба: Мария Илиева избра баща на детето си и това не е Наско Колев! (Виж кой е щастливецът)

Бомба: Мария Илиева избра баща на детето си и това не е Наско Колев! (Виж кой е щастливецът)
5 (100%) 2 votes

Мария Илиева вече сериозно се захваща със задачата да има свое дете!

Мария Илиева ибра Любо Киров за баща на детето си

Между Мария Илиева и Любо Киров винаги е имало нещо специално

38-годишната певица е решена на всичко през тази година най-накрая да зачене. Мария Илиева била много притеснена, че още няма дете. Тя още преди година се осъзна, но пропиля доста време с Наско Колев, който се оказа незрял за тази задача, както се и очакваше.

Сега Мария си е набелязала нова „жертва“ и това е добрият ѝ приятел Любо Киров, който също още няма свое потомство. Певицата мислила много и решила, че това ще бъде идеалният вариант, защото и без това е близка с Любо и го иска в живота си завинаги.

Самият бивш вокалист на „ТЕ“ също нямал нищо против да стане бащата на бебето на Мария Илиева, тъй като отдавна за него това е болна тема. Говори се от години, че той е и на двата бряга, което обаче не значи, че не иска да има дете. Напротив, Любо мечтаел от дълго време да се превърне в татко.

Според слуховете, в миналото Илиева и Киров са си лягали заедно веднъж – два пъти, но любовна връзка помежду им е нямало. Тъй като и сега нямали желание за нещо повече, а и вече са на възраст, двамата мислили за ин витро. То е най-скъпият вариант, но пък парите за тях никога не са били проблем.

Припомняме, че Наско Колев беше фаворит за баща на първата рожба на Мария Илиева, но явно възрастта му си каза думата и той се е отказал от намерението да прави семейство с по-възрастната си колежка.

Освен за Любо Киров, и за Мария Илиева се говори от доста години, че стои и на двата бряга, което може би е и причинатата все още да няма свое поколение. Сега обаче идва идеалният момент за това, защото всяка жена би искала да отглежда дете с най-добрия си приятел, счита Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар