Жени Калканджиева просълзи Тачо: Хвърли го в ням ужас!

Жени Калканджиева просълзи Тачо: Хвърли го в ням ужас!
4.6 (92%) 5 votes

Жени Калканджиева разтърси Тачо с това, което направи

Жени Калканджиева отдавна е доказала, че е широко скроена, поне що се отнася до съпруга й Стефан Манов-Тачо. И сега бившата Мис България 1995 не може да загърби топлите си чувства към първия си и единствен съпруг, въпреки постоянните му изцепки. Макар че се е определяла както емоционална и избухлива, Жени Калканджиева завладява с интелект, освен с безспорната си красота.И с обяснението, че не би се оставила мъж да я издържа.

Дали защото Тачо е по-малък от нея и винаги го е считала за неразумен тийнейджър, какъвто той отдавна не е, Жени остава водещата сила в тяхното семейство, пише Слава.Във ВИП Брадър шестата по хубост в света разкри, по маниера си откровено, много лични тайни за тяхното семейство.Стана ясно, че определено Тачо не е мъж под чехъл , а доста свободен атом, за когото Калканджиева се грижи като майка.

И въпреки че той продължава да живее буквално по кръчмите, сред безкрайни купони и пиянски запои, Жени не иска да се развежда с него.
Но това не пречи на манекенката да се грижи за него. И то за мъж, който я направи за смях пред цяла България като призна, че има за любовница нестабилната Зорница Линдарева.

Както и доста жени, които отдавна са я заменили в кревата му. Но тя отдавна му е простила, дори иска да му намери ново гадже, за „ да бъде мъжа й щастлив”.

Жени Калканджиева разплака Тачо с думите си

Жени Калканджиева разплака Тачо с думите си

„Може би ще се ядосам само, ако жената до него е недостойна. Желая той да се чувства добре, за да е щастлив сина ми”, заявила Жени пред ококорените си приятелки. А Тачо пък се просълзил, като разбрал какво иска за него жена му. Той дори обмислял варианта да се поправи, за да се върне при съпругата си, разкриват близки до плейбоя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар