Бивша на Гришо: Бог наказа Шарапова

Бивша на Гришо: Бог наказа Шарапова
5 (100%) 2 votes

Скандалите около Мария Шарапова сякаш нямат край!

Мария Шарапова вече знае, че е нямала нито един приятел в тениса

Мария Шарапова вече знае, че е нямала нито един приятел в тениса

Григор Димитров се оказа единственият от света на тениса, който застана плътно зад Мария Шарапова, след като блондинката бе уличена в употреба на допинг. Само българинът излезе с твърда позиция, че ставало дума за грешка и Маша не била способна на това. Всички останалите тенисисти сякаш само това чакаха, защото се нахвърлиха срещу рускинята по жесток и леко обиден начин.

Една от най-големите опонентки на Шарапова не само на корта, но и извън него – Серина Уилямс, възприема случилото се като божие наказание. Въпреки че официално не сподели нищо против Маша и запази достойнство, присъщо за един лидер в ранглистата,  в САЩ се тиражира, че чернокожата тенисистка била особено доволна от случващото се през тази седмица.

Kliuki.bg припомня, че Серина Уилямс преживя кратка връзка с Григор Димитров, която приключи в мига, в който Гришо узна, че има шанс с Шарапова. Това нарани американката дотам, че преди 3 години тя го бе засипала с обидни квалификации, касаещи характера му.

Макар че Серина твърдеше, че се сърди на българина, а не на Мария, ненавистта ѝ към рускинята се оказала нещо, което не може да контролира. Тя таяла скрита злоба към нея, тъй като ѝ завиждала, че Гришо я е предпочел, а и че е доста по-привлекателна.

Това е и една от причините Серина Уилямс да има толкова поредни успехи срещу Маша на корта. Смята се, че афроамериканката от години, когато се изправяла срещу руската блондинка, играела с огромна злоба, която не била просто спортна, а и нещо повече.

Серина просто нямало как да не се зарадва, че Шарапова е попаднала в тежка криза. Тя считала, че Бог ѝ го е върнал за това, че е отмъкнала Григор Димитров под носа ѝ преди време. Една доста злобна и отмъстителна позиция.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бивша на Гришо: Бог наказа Шарапова”

  1. Камелия

    мар. 12. 2016

    С положителен допинг тест или не, Шарапова е ненадмината. Щото решили да променят списъка със забранени вещества, и ние като папагали трябва да повтаряме „Маша лоша, Маша виновата“! Я си гледайте работата бе, Маша е уникат, а сестрите Уилямс да си видят техните тела, приличат на бичета от дрога, но на тях дрог-тест никой няма да им направи. А Кличко кога ще си признае публично за допинга, за него даже е забранено да му правят допинг тест преди мач. Олимпийските игри обикновено са манифестация на новите дроги. Изобщо, много важно.

Добавете коментар