Една красива жена на 58!

Една красива жена на 58!
5 (100%) 3 votes

Една красива жена стана на 58! Преди броени дни популярната холивудска звезда Шаран Стоун навърши своите 58 години, да са й честити, защото тя определено не изглежда на толкова.

Шарън Ивон Стоун е родена на 10-ти март 1958 година в САЩ, носителка е на наградите „Златен глобус“ и „Еми“ и награди „Сатурн“, номинация за „Оскар“.

Кариерата й започва през 1980 г. като модел, а след това Стоун става актриса. Едва през 1990 година филмът „Зов за завръщане“, където партнира на Арнолд Шварценегер, й дава по-голяма популярност. Малко по-късно идва и голямата й роля във филма „Първичен инстинкт“, където има една скандална сцена без бикини. В същата година тя се снима и за списание „Плейбой“. Оформя й се имидж на доста скандална и желана жена.

Все пак образът на Шарън Стоун е силно забележителен и доста спорен. След успехите си, тя претърпява редица лични премеждия. Самата хубавица признава в интервю, че се проваля в брака си. Тя има два развода, три осиновени деца. Една доста динамична и променяща се натура е актрисата, модел и продуцент.

Шарън Стоун успява да привлече погледите дори гонейки 60 години, красотата е женственост, а не младост

Шарън Стоун успява да привлече погледите дори гонейки 60 години, красотата е женственост, а не младост

Подобно на други силни светски жени с влияние, Шарън Стоун също умее да крепи интригата около себе си и своя образ. Доста дълго обществото вярваше, че е член на Менса, с коефициент 148, докато през 2002 г. самата тя го опроверга.

Едни от най-забележителните мисли на светлокосата хубавица са, че човек живее истински, когато има и възходи, и своите падения, но става и продължава.

Ще завършим с един хубав цитат от мислите на популярната и харесвана от мнозина по света Шарън Стоун : „Хората често бъркат любовта с желанието за любов. Любовта трябва да носи щастие в живота ви. Запитайте се дали това е така!“, коментира изданието Kliuki.bg. Желаем още много хубави години и творческо вдъхновение на красивата Шарън Стоун.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар