Ани Цолова тъпче мъжа си системно, вижте как съсипва брака си!

Ани Цолова тъпче мъжа си системно, вижте как съсипва брака си!
4.5 (90%) 4 votes

Ани Цолова е завладяна от грандоманията и това ще й изиграе лоша шега в отношенията с нейния съпруг, категорични за близките й.

Водещата на „Здравей, България“ Ани Цолова е завладяна от фикс идеята да не остава по-назад от своите колежки, било то и на цената на непрестанни скандали с мъжа й Васил Мичев. Тя иска винаги да ръководи парада и да налага мнението си, което не се приема добре от нито един мъж, в това число и нейния, научи kliuki.bg.

Ани и Васил на сватбата

Ани и Васил на сватбата

Последната прищявка на Ани е да наеме домашна прислужница. Водещата и нейният съпруг, който е оператор, наскоро се нанесоха с луксозна и доста голяма къща в Драгалевци. Цолова, разбира се, имала последната дума за всеки детайл от общия им дом, а сега искала пак да си надвие на масрафа. Васил никак не бил доволен от факта, че жена му съвсем е занемарила домакинските си задължения и чужда жена ще влиза в къщата им, за да я вкарва в ред.

Но Ани Цолова въобще не се интересувала от мнението на Мичев, който го играе втора цигулка във връзката им. Водещата се изявявала като примадона и му дала да се разбере, че като всяка уважаваща себе си тв звезда няма никакво намерение да виси над котлона или да снове с прахосмукачката. Вместо това, когато не е в телевизията, Ани обикаляла по моловете и козметичните салони, докато в дома ѝ с парцала вършеела домашната прислужничка, пише retro.bg.

Екранната половинка на Виктор Николаев се ползвала от услугите на прислужницата на колежката си Даниела Тренчева, за което цакала по поне 400 лв. на месец. Новинарката Ани Салич пък имала и детегледачки, а Цолова полагала всички усилия, за да не остане по-назад. Явно тя се влияе повече от мнението на своите колежки, отколкото от това на собствения си мъж. Това обаче може да изиграе лоша шега на Ани Цолова, защото никой мъж не обича жена му да го тъпче със самочувствие и повече финанси и да кара да се чувства персона нон грата в собствения си дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ани Цолова тъпче мъжа си системно, вижте как съсипва брака си!”

  1. Фрея

    мар. 12. 2016

    Браво бе. Хем да изкарва 5 пъти повече от него, къща да му купи, хем с парцала да обикаля, 400 лева за прислужница не са толкова пари, хайде сега. Че и да му се извинява, защо печели повече от него. Ами печели. Да не отиде и на козметик според вас, нищо, че и се налага и заради работата. Бе вие що не си гледате вашата работа?!

  2. pe6o

    мар. 30. 2016

    Отвратителното същество анка цолова.трябва да стои само до печката и тенджерата,тя за друго не става.А каква свиня найка може да излезе от нея…..И не само…..

Добавете коментар