Яна Маринова и Башар Рахал – една добра комбинация

Яна Маринова и Башар Рахал – една добра комбинация
5 (100%) 2 votes

Яна Маринова и Башар Рахал – една добра комбинация, не в живота, а на екран. Става дума за излезлия вече по кината и получил доста добри отзиви филм – „11 А“ – където Яна Маринова е главен герой.

Тя е омъжена за Башар Рахал, двамата са състезатели по спортни танци, но с времето детето им и всички семейни ангажименти, взаимоотношенията им остават на заден план. Те са се отказали от танците, Башар е потънал в бизнес дела и съвсем се е отдалечил от любимата си, докато тя си търси усилено работа.

Двамата са екранни съпрузи в един от новите български филми, ролите им пасват идеално

Двамата са популярни лица, но и екранни съпрузи в един от новите български филми, ролите им пасват идеално

Приготвяйки се да стартира залата й по спортни танци, тя получава изненадващо предложение да замества в час по литература своя колежка. Г-жа Николова, както е героинята на актрисата Яна Маринова в лентата „11 А“, е доста свободомислеща и с много по-модерни виждания за начините на водене на часовете, за отношенията с нейните ученици. Разбира се, атрактивната и искрена в своите мисли и дела Яна Маринова на няколко пъти демонстрира завидна спортна форма и страхотни танцови умения.

След първоначалната ответна реакция на децата от 11 А клас, те я приемат като своя учителка и приятел, тя става част от техния свят. По-трудно обаче новата учителка се справя с установените норми и статуквото на преподаване, наложено й от колегите.

Яна Маринова играе учителка в новата лента - 11а, един ведър и интересен сюжет

Яна Маринова играе учителка в новата лента – „11 А“, един ведър и интересен филмов сюжет

В крайна сметка тя сбъдва две големи свои мечти и се изправя пред един важен и не много лесен избор. Този филм е за разликите в поколенията, за изборите, които всички правим, или възможностите, които пропускаме от страх да не сбъркаме, коментира и изданието за актуални и интересни новини Kliuki.bg.

Препоръчваме филмчето и желаем всеки да открие част от себе си в нелошия сюжет на тази нова българскла продукция.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар