Люис Хамилтън към Никол: Ще те чакам вечно, любима!

Люис Хамилтън към Никол: Ще те чакам вечно, любима!
4.5 (90%) 2 votes

Люис Хамилтън възпя своята бивша изгора Никол Шерцингер!

Люис Хамилтън все още иска Никол

Люис Хамилтън не може да забрави Никол Шерцингер

„Ще те чакам вечно, любима, ти си моят живот!“ – с тези думи пилотът от Формула 1 се опитва да върне при себе си настоящата половинка на Григор Димитров.

Както е известно, Люис Хамилтън вече е и певец. Той издаде своя първи албум, в който голяма част от песните са посветени именно на Никол Шерцингер. Говори се, че британецът осъзнал, че тя е жената на неговия живот и искал да си я върне отново, дочу Kliuki.bg.

Люис и Никол късаха поне три пъти, преди окончателно да се разделят преди 2 години. И двамата твърдяха, че между тях има страст и любов, но не си подхождат за семейство. Певицата била прекалено разкрепостена за вкусовете на пилота, докато на нея пък не ѝ се нравело, че всяка седмица трябва да трепери да не му се случи нещо на пистата.

Хамилтън обаче явно все още е влюбен в Никол, защото продължава да я намесва в повечето си публични изяви извън спорта. Пилотът дори реши да влезе в професията на Шерцингер, само и само да го забележи. Тя обаче изглежда луда по Гришо и надали скоро ще се раздели с българския тенисист.

Припомняме, че Люис Хамилтън опита да си отмъсти на Григор, който не е виновен, че Никол го е харесала, но все пак неволно влезе в полезрението на британеца, като заби Мария Шарапова. Руската красавица обаче бързо се осъзна и напусна пилота, който се оказа за пореден път от губещата страна.

Има слухове, че Люис е искал брак и деца, а Никол – не, което най-вече ги е разделило. Тя е на цели 37 г., но все още не се чувствала готова за семейство. Дори се говори, че певицата не искала никога да се задомява. Хамилтън е на 31 г., но не спира да се надява, че голямата му любов ще се върне при него.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар