Много кино през март във Варна

Много кино през март във Варна
5 (100%) 2 votes

Много кино през март във Варна! През настоящия месец варненци, както и гостите на града, ще имат страхотната възможност да се насладят на много интересни родни кинопроекти, а освен това и на много хубаво европейско кино, всичко това е част от фестивала София филм фест.

От 11-ти до 20-ти март ще се представят две интересни съвместни продукции – „Прокурорът, защитникът, бащата и неговия син“, този филм е продукция на България-Холандия-Швеция, създаден е през миналата година. Също и филмът с име Кербала, който е посветен на войната в Изтока, това отново е съвместна продукция Полша-България.

Интерес би предизвикал и филмът „Каръл“, с участието на неотразимата Кейт Бланшет и с няколко престижни номинации и награди, спечелени съвсем наскоро, продукция на САЩ-Великобритания-Франция. Прекрасен сюжет, роли и сценарии, една добре направена кинолента от миналата година.

Един качествен филм и добра игра на Кейт Бланшет

Един качествен филм и добра игра на Кейт Бланшет

Романтичните продукции за любителите на европейки класики са – „Бруклин“, „Мама“, „Райската стая“ (българо-американска продукция с участието на Джейк Джиленхау) и/или „Всичко ще бъде наред“, могат да бъдат гледани с интерес. Това са едни от добрите нови европейски филмови проекти.

Редица родни артисти можем да гледаме през бъдещата седмица във фестивал на киното в град Варна

Редица родни артисти можем да гледаме през бъдещата седмица на София филм фест, не ги изпускайте!

Изцяло български филм на фестивала е със заглавието „Жажда“, където участват и популярните у нас – Иван Бърнев, Моника Найденова, Стефан Мавродиев, коментира и светското ни издание Kliuki.bg.

Гиленхау партнира на родна ко продукция, можем да го гледаме скоро

Джиленхау партнира на родна ко продукция, можем да го гледаме скоро

Препоръчваме и американския „Възкресение“, както и „Анклав“, дело на сръбско-немското кино. Филмите са част от международния филмов фестивал „София филм фест“, който гостува във Варна – Фестивален и конгресен център.

Всички жители или посетители на морската столица у нас ще могат да се насладят на филм по избор през идната седмица. Киното ни помага да виждаме и живеем в един по-хубав свят, да си подарим малко хубави мигове! Пролетта идва с доза ново кино!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар