Шокиращо: Виж какви ги върши Виктория Бекъм нощем до Дейвид!

Шокиращо: Виж какви ги върши Виктория Бекъм нощем до Дейвид!
5 (100%) 2 votes

Виктория Бекъм шокира света, след като се разбра какво прави всяка вечер!

Виктория Бекъм прави всичко възможно да не изглежда като леличка до Дейвид, но дали успява?!

Виктория Бекъм прави всичко възможно да не изглежда като леличка до Дейвид, но дали успява?!

Бившата певица и настояща бизнесдама Виктория Бекъм има много странни методи за разкрасяване. Оказва се, че нощем до съпруга си тя ляга намазана с шокиращи неща. Най-необичайното от тях е плацента от овца, научи Kliuki.bg.

Доказано е, че плацентата от бозайници върши невероятни неща с човешката кожа. Тя я изчиства добре и я изпъва. Така жените на по-зряла възраст успяват да елиминират голяма част от бръчките си.

Сред тях е и Виктория Бекъм, която скоро ще навърши 42 г. Тя всяка вечер си лягала с лице, намазано с плацента от овца. Така заспивала до Дейвид и едва на сутринта премахвала мазилото. Интересното е, че Вики не правела комрпомиси и дори ако мъжът ѝ искал да правят любов, трябвало да я целува с въпросната плацента върху нея.

Освен за лицето си, Виктория Бекъм имала и специални методи да поддържа във форма дланите си. Преди лягане тя ги намазвала с крем против мазнини и нахлузвала ръкавици. Така прекарвала цялата нощ.

Вики изобщо не се притеснявала от мнението на обществото и дори открито споделяла какво прави за своята визия. Въпреки че мнозина ѝ се подиграват заради начина, по който спи – с плацента и ръкавици, тя продължавала да го прави с удоволствие, защото била убедена, че без тези неща ще изглежда по-възрастна.

Говори се, че Виктория Бекъм от години имала комплекс относно възрастта си. Той се заформил главно заради брака ѝ, тъй като Дейвид Бекъм е с година по-млад от нея, а изглежда дори още по-млад. Затова звездата от „Спайс Гърлс“ непрестанно опитвала неща за разкрасяване.

„Вики има много деца и е нормално да изпитва притеснения, че се състарява. Хубаво е, когато една жена отделя внимание на външността си.“ – пишат във Великобритания.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар