Азис стана звезда от световна величина

Азис стана звезда от световна величина
5 (100%) 2 votes

Азис става звезда от световна величина – с повече от 20 милиона гледания в мрежата изпълнителят на парчето „Хабиби“ стана най-харесван, най-известен, най-слушан, изобщо най-значим певец за изтеклата година за нашата страна.

И не само това, според класация на „Ню Йорк Таймс“ Азис се нарежда до имената на Риана, Джъстин Бойбър и още много други знаменитости с музикалните си постижения. Нашият музикант е в изготвената класация за най-влиятелни и значими музиканти. Най-гледан и харесван клип и песен за България е изпълнителят с име Азис и творбата му „Хабиби“, със своите 20 милиона гледания. За пред света ние сме нацията, изпратила Азис и музиакта му на световната сцена.

Азис се оказва най-интересната и значима личност у нас с хита си - "Хабиби"

Азис се оказва най-интересната и значима личност у нас с хита си – „Хабиби“

Тази американска класация избира най-гледаните клипове от цял свят и според тяхното слушане си прави статистика кои са най-значимите изпълнители и техните творби, като се вземат предвид много държави по света.

За нас се оказва, че Азис е най-харесван и влиятелен, защото няма друго изпълнение, което да се доближава до огромния брой сваляния и гледания на неговата песен с името „Хабиби“. Автор на музиката и текста бил самият Азис, както разкри той тази сутрин пред водещата Диана Любенова в ефира на телевизия Би Ти Ви. Разбира се, Азис признава щастието си от това събитие и се гордее от популярността си по света.

Само ако някои доскоро е считал, че Азис се е скрил от публичните сцени и светлини, това, че не носи вече само токчета и червило, а е с брада и мускули, не значи, че не е пълен с изненади и с впечатляващ брой фенове, както се доказва от тези безбройни гледания, споделя и изданието за новини и светски истории Kliuki.bg.

Така че, в края на краищата, оказва се, че Азис е нашето лице и име пред света, поне според една музикална класация в американско издание, а всеки сам да си предцени горд или смутен се чувства от този явен факт!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар