Любо Нейков крие мръсна тайна зад кулисите на „Откраднат живот“!

Любо Нейков крие мръсна тайна зад кулисите на „Откраднат живот“!
3.7 (73.33%) 3 votes

Любо Нейков е влязъл в ролята не само на продуцент, но и на изпечен измамник покрай новата си продукция – сериала „Откраднат живот“.

Хитовият медицински сериал, дело на продуцентското дуо Любо Нейков и Евтим Милошев стартира миналата седмица, но не всички са в еуфория от старта. Докато се говореше за рекорден бюджет, конкуриращ се с този на „Под прикритие“, се оказа, че малко са тези, които са се облажили от лъвския пай, научи kliuki.bg.

"Откраднат живот" стартира миналата седмица

„Откраднат живот“ стартира миналата седмица

Комикът и съсобственик на „Дрийм тийм“ имал уговорка с екипа зад кадър, който е не по-малък от актьорския, да получи втората част от възнаграждението си веднага след излъчването на първата серия. Стартът е факт, но не и преводите по банковите сметки. Една част била преведена в началото на снимачния процес, което е преди месеци, а другата трябвало да получат към края на сезона. Дори работниците на месечна заплата останали със скъсани джобове, което стегнало примката около Любо Нейков.

Главните действащи лица в „Откраднат живот“, разбира се, не били оставени безпарични, а различният аршин допълнително затруднил обстановката. Именно заради изплащането на целите им хонорари за всички серии от сезон 1 не са останали пари, които са били обещани, но не са дадени на другите от екипа, пише retro.bg.

Тези разкрития хвърлят черно петно върху толкова коментирания и безспорно професионално направен медицински сериал, запълващ липсваща ниша на тв пазара у нас. Но колкото и качества да притежава, родните продукции никога няма да достигнат световно ниво, докато от тях не се изкоренят някои чисто български маниери като некоректността и шуробаджанащината.

Поне с второто комикът прави стъпки към избавяне. Любо е орязал квитанциите на жената на своя колега Краси Радков, Станислава Ганчева, която направи доста неуспешни актьорски напъни в „Столичани в повече“, където я задържаха единствено връзките. За „Откраднат живот“ обаче, Любо Нейков е дал изричното изискване за професионален каст, изчистен от подобни издънки, за да може да достигне желаното ниво, независимо на каква цена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар