Шок: Лекари съобщиха нещо ужасяващо на Преслава! (певицата не е на себе си – подробности)

Шок: Лекари съобщиха нещо ужасяващо на Преслава! (певицата не е на себе си – подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Преслава трябва да избира, но решението може да се окаже фатално за целия й живот!

Поп фолк дивата Преслава не е на себе си откакто посети известна столична клиника и говори с лекарите, на които разчиташе да й направят операция на носа. Така наречената ринопластика трябваше да бъде втората поред операция на Преслава, която преди време изтъни обонятелния си орган – струвал й се твърде широк.

Днес обаче чаровницата на Пайнер явно е решила да усъвършенства всичко по лицето и тялото си, затова хукнала при специалистите, за да иска да намалят дължината на носа й. Това, което й съобщиха след прегледа обаче, хвърли в шаш певицата.

Преслава

Преслава е изправена пред наистина сериозен и решителен избор, може да се прости с музиката

Оказа се, че ако се подложи на подобна операция, Преслава може завинаги да спре да пее, разкриха кошмарната вест източници, близки до обкръжението й. Лекарите били почти убедени в проблема, тъй като всички знаят, че по време на пеенето, през носа се поема въздух, който подпира диафрагмата.

Това само по себе си е от изключителна важност за гласовите данни и за цялостното представяне на един певец. Ако Преслава се подложи на операцията обаче, рискът за нея е 50 на 50, че дори и по-голям.

„Преси много искаше да си поправи носа, защото той отдавна й е огромен комплекс. Като се видя и на сцената на „Като две капки вода“, полудя от ужас и заяви, че прилича на баба Яга в профил. Вярно, че й бяха сложили доста грозен грим, но това нямаше да е проблем за човек с малък или нормален нос“, обясняват близки до Преслава.

По всичко личи, че певицата няма кой знае какъв избор. Тя ще трябва или да се приеме такава, каквато е и да продължи да се развива успешно в кариерата си, или да рискува в името на красотата, но пък да забрави за пеенето занапред.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Шок: Лекари съобщиха нещо ужасяващо на Преслава! (певицата не е на себе си – подробности)”

  1. гтрх

    мар. 14. 2016

    Олеле! Какъв кошмар!!! Тази новина трябва да е водеща по CNN!

Добавете коментар