Катерина Горанова смазана: Истината за Асен Блатечки и Даниела я хвърли в несвяст! (подробности)

Катерина Горанова смазана: Истината за Асен Блатечки и Даниела я хвърли в несвяст! (подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Асен Блатечки за кой ли път показа, че по-скоро свинка на джамия ще се качи, отколкото той да се промени!

Асен Блатечки определено е един от най-големите чаровници в родния шоубизнес, но и най-голямата напаст за жените си. Еле пък за благоверната си Катерина Горанова, на която косата й побеля от ядовете и болките, причинени й от актьора.

Без значение, че след като Диляна Попова роди сина му Борил, Асен Блатечки избра да се върне при съпругата си Катерина, сега той отново й изневерява. Този път обаче мацката втрещи всички, защото е участничка в шоуто „България търси талант“.

Асен Блатечки

Асен Блатечки в нова авантюра със сочна танцьорка на пилон

Става дума за танцьорката на пилон Даниела Христова. Тя е на 28 години от Варна и успя да омае симпатягата Асен Блатечки още с появата си на сцената. Танцуваща и показваща невероятни акробатични номера на пилона, при това само по оскъден бански костюм, Даниела Христова накара Асен да точи лиги от нескрит мерак по нея.

„Свалките му пред камерите обаче не бяха нищо, в сравнение с тези, с които избухна след това. Той направо си я набеляза и наточи зъби като вълк към агне. Страшна работа е този мъж – която не е пожелал, нея не е имал. Самата Даниела го гледаше като полубожество и със сигурност е скочила в кревата му още преди първата покана“, разкриват източници от кухнята на „България търси талант“.

Дни след първия кастинг, в който огнената Даниела се появи в шоуто, Асен Блатечки отново започнал да закъснява за вкъщи и да се прибира по малките часове на денонощието. Най-много той игнорирал любовницата си Диляна Попова, която, за разлика от Катерина Горанова, дни наред не виждал изобщо. Също и сина си Борил.

Кръшната Даниела изпи мозъка на Асен Блатечки

Кръшната Даниела изпи мозъка на Асен Блатечки

„На всички е ясно, че палува някъде с това момиче, но лошото е, че слуховете стигнаха и до Катя, която откачи. Горката жена, няма и миг спокойствие откакто се е събрала с Асен и очевидно така ще си остарее – все с проблемите“, коментират източниците.

Колкото до самата 28-годишна нова любов на Асен Блатечки, то девойката била хлътнала до уши и сто процента си въобразявала, че ще успее да го промени. Уви, всички са убедени, че тя ще е поредното излъгано камилче, което ще рони реки от сълзи по актьора.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар