След една бурна нощ: Орлин Павлов жестоко обиди Мария Илиева! (певицата не иска да повярва)

След една бурна нощ: Орлин Павлов жестоко обиди Мария Илиева! (певицата не иска да повярва)
4.7 (93.33%) 3 votes

Мария Илиева прибави в черното си тефтерче и Орлин Павлов, но радостта й не трая дълго!

Мария Илиева или Каката, както я наричат от известно време насам, заради парчето и аферата й с рапъра Наско Колев, прибави още една „жертва“ към трофеите си. Става дума за колегата й Орлин Павлов, с когото Марчето наскоро прекарала една наистина бурна нощ.

Самата Мария публикува снимка в профила си, на която страстно целува Орлин по устните, но впоследствие бързичко размисли и я изтри. Като я замени с фото, на което целувката все пак може да мине за приятелска. Близки до нея източници обаче разкриха, че двамата с Орлин Павлов се видели случайно в столичен пиано бар, където здраво подпийнали и работата станала.

Мария Илиева

Мария Илиева нагъна и Орлин Павлов, само дето той не останал очарован от уменията й в леглото

Вместо да намери начин да вдигне акциите на Мария Илиева – ако не от искреност, то поне от възпитание и кавалерско отношение, Орлин Павлов още на другия ден дал да се разбере, че нощните им игрички ще си останат само това – забавление за една вечер.

На практика Орлин съгрешил с Каката, защото му омръзнало да ходи сам и нещастен от години – по-точно, откакто Яна Акимова го заряза заради Петко Димитров. Яна и Петко обаче отдавна вече са щастливо семейство с дете, докато Павлов така и не може да излезе от депресията.

„Мария не иска да повярва, защото се оказа, че Орлин просто се е разтушил в обятията й, а накрая не само не й се обадил, но изстрелял пред техен общ познат, че тя не може да стъпи и на малкия пръст не само на Яна Акимова, ами и на Соня Мембреньо, с която имаше връзка до скоро“, разказват запознати.

Каката се натиска на Орлинчо пред всички

Каката се натиска на Орлинчо пред всички

Фактът, че са я обидили не на друго, а на умения в кревата, вбесило до краен предел Мария Илиева. След като толкова години тя не успя да си намери сериозен партньор в живота, нито пък да роди дете, единственото, което я утешавало, било да чува суперлативи по свой адрес за това каква е магьосница между чаршафите.

Е, очевидно и това й умение е започнало да запада, както между другото и прехвалената й кариера.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар